«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ιδανικός για τον πάγκο της Σεβίλλης»: Δημοσίευμα συνδέει τον Ισπανό με την ομάδα της La Liga

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

Ντιέγκο Μαρτίνεθ/©Intime

«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ιδανικός για τον πάγκο της Σεβίλλης»: Δημοσίευμα συνδέει τον Ισπανό με την ομάδα της La Liga

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:39 - 07.12.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται, πλέον, χωρίς ομάδα και αυτό φαίνεται να δημιουργεί φήμες γύρω από το όνομά του, με μία από αυτές να τον συνδέει με τον πάγκο της Σεβίλλης.

Η παραμονή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ισπανός αποχώρησε μετά από λίγους μήνες παραμονής. Ο ίδιος, πλέον, βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και αυτό μόνο φήμες γύρω από το όνομά του θα μπορούσε να δημιουργήσει. Mία από αυτές αφορά και τη Σεβίλλη, η οποία δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Η ομάδα της La Liga βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στην Ευρώπη τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου της στο UEFA Champions League. Κάπως έτσι, το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο είναι δυσοίωνο, παρά το γεγονός πως ο ίδιος υπέγραψε τον Οκτώβριο. 

Ένα από τα ονόματα που συνδέονται με τους Ανδαλουσιάνους είναι και αυτό του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών, όπως ανέφερε δημοσίευμα της «Εl Gol Digital». Η ιστοσελίδα της Ισπανίας υποστηρίζει πως η λύση του 42χρονου τεχνικού είναι ιδανική για την ομάδα της La Liga

«Τώρα που ο Γαλικιανός τεχνικός βρίσκεται ξανά ελεύθερος, οι πιθανότητές του να επιστρέψει στην ομάδα της Σεβίλλης. Αυτές αυξάνονται με δεδομένη την τεταμένη κατάσταση που υπάρχει προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Αλόνσο», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.