Να «τελειώσει» τη δουλειά στη Ρουμανία θέλει ο Άρης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου

Άρης

i

© Intime

Να «τελειώσει» τη δουλειά στη Ρουμανία θέλει ο Άρης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:07 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 17.08.2023

Μετά τη μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0), ο Άρης θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου.

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη, ο οποίος θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου!

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν στο Βουκουρέστι για να αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο της ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League (17/8, 20:00). Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Τόλη Τέρζή στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάλμα, παίρνοντας έτσι μία μεγάλη νίκη κι ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Η αναμέτρηση θα γίνει στη Ρουμανία, καθώς η ομάδα από το Κίεβο, όπως και όλες οι ουκρανικές δίνουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια εκτός Ουκρανίας εξαιτίας του πολέμου με τη Ρωσία.

Ο μοναδικός στόχος στο «στρατόπεδο» των κιτρινόμαυρων για το σημερινό ματς είναι μία εξίσου καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα φέρει στην ομάδα την πολυπόθητη πρόκριση για τα play offs του Conference League.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η σπουδαία αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας εν αγωνία εάν ο Χουλιάν Κουέστα θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του για τον «τελικό» με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας διαγνώστηκε με διάστρεμμα, ωστόσο βρίσκεται στην αποστολή. Είναι προγραμματισμένο να κάνει εντατικές θεραπείες και η συμμετοχή του θα κριθεί το τελευταίο λεπτό.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τη θέση του πάρει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Αντίθετα στον αγώνα υπολογίζεται κανονικά ο Βλάντιμιρ Νταρίντα σε αντίθεση με τους Γιάκουμπ Μπράμπετς και Κίκε Σαβέριο, που προπονούνται ατομικά ακόμα.

Τερζής: «Πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση»

Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής μίλησε για όλα τα δεδομένα της μεγάλης αναμέτρησης των Θεσσαλονικών και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στα Playoffs. Αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά. Ξεχνάμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κρατώντας τη συγκέντρωση και την καλή εμφάνιση. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση. 

Δηλαδή, να είμαστε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι σ' αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, αλλά είμαστε αποφασισμένοι για την πρόκριση».