Κουτιά εράνου στο πέταλο των «Bad Blue Boys» για τους προφυλακισμένους Κροάτες - Άφησαν 97 καρεκλάκια κενά

Το πέταλο των «Bad Blue Boys»

i

Photo by Goran Stanzl/Pixsell/MB Media/Getty Images

Κουτιά εράνου στο πέταλο των «Bad Blue Boys» για τους προφυλακισμένους Κροάτες - Άφησαν 97 καρεκλάκια κενά

Sportal newsroom 21:24 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 15.08.2023

Στο περιθώριο του Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ, οι «Bad Blue Boys» έστησαν στο πέταλό τους αρκετά κουτιά εράνων με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των προφυλακισμένων Κροατών στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι «Bad Blue Boys» έστησαν αρκετά κουτιά εράνων στο οργανωμένο πέταλό τους, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των προφυλακισμένων Κροατών που κρατούνται στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μπροστά από τις κερκίδες στήθηκαν τα κουτιά για να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα σταλθούν στους 97 Κροάτες που κρατούνται στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι της Ντινάμο οι οποίοι βρίσκονται στη βόρεια κερκίδα του «Μάξιμιρ» δεν σταμάτησαν τις προκλήσεις εκεί, καθώς άφησαν 97 κενά καρεκλάκια προς τιμήν τους, με το πανό να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο βορράς είναι μαζί με τους απόντες».

Πώς αντέδρασαν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

Χωρίς προβλήματα τηρήθηκε το ενός λεπτού σιγή στο «Μάξιμιρ» πριν την έναρξη του Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ. Οι φίλοι των Κροατών τίμησαν την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το σχετικό αίτημα είχε καταθέσει η Ένωση λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα στο Ζάγκρεμπ. Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Κατσούρης έχασε τη ζωή του την προηγούμενη Δευτέρα όταν δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στο χέρι του και πέθανε από αιμορραγία.