Ο Ντόη δεν ξεχνά τη στήριξη του Σωκράτη

Ντόη - Παπασταθόπουλος

i

© Intime

Ο Ντόη δεν ξεχνά τη στήριξη του Σωκράτη

Διονύσης Βερβελές 09:38 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 29.05.2024

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Παπασταθόπουλο…

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος μίας μεγάλης καριέρας που πραγματοποίησε στο ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και στην Ελλάδα όπου φόρεσε τη φανέλα αρχικά της ΑΕΚ και στη συνέχεια του Ολυμπιακού, όπου άφησε το στίγμα και στους «ερυθρόλευκους» κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, τις σεζόν 2020-21 και 2021-22.

Πανικός στη Φλωρεντία για τον τελικό του Conference League: Πάνω από 20.000 οπαδοί θα βρεθούν στο Αρτέμιο Φράνκι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
CONFERENCE LEAGUE

22:57 - 21.05.2024

Πανικός στη Φλωρεντία για τον τελικό του Conference League: Πάνω από 20.000 οπαδοί θα βρεθούν στο Αρτέμιο Φράνκι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρουν στα ιταλικά Μέσα, 21.000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα βρεθούν στο Αρτέμιο Φράνκι για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Αυτό το διάστημα που ήταν ο Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό κατάφερε να επηρεάσει και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ένας απ' αυτούς είναι ο Ανδρέας Ντόη. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» όταν έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, είχε δίπλα του τον Παπασταθόπουλο. Μάλιστα στο ντεμπούτο του ο Ντόη στον ΟΦΗ, εκτός έδρας, στάθηκε άτυχος και πέτυχε αυτογκόλ το οποίο όμως δεν κόστισε αφού οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 1-2 στην Κρήτη.

Στο επόμενο ματς ο τότε προπονητής, Μίτσελ, έβαλε και πάλι τον Ντόη στην αρχική ενδεκάδα παρά το αυτογκόλ που είχε σημειώσει λίγες ημέρες πριν. Συγκεκριμένα έπαιξε ως βασικός στο εκτός έδρας ματς του Europa League με την Καραμπάγκ και μετά το ισόπαλο 0-0 ο Παπασταθόπουλος είχε δηλώσει ερωτηθείς για τον Ντόη: «Του είπα πως πρέπει να είναι ήρεμος, να ακούει και για όποιο λάθος κι αν συμβεί, θα ευθύνομαι εγώ.

Τα παιδιά αυτά χρειάζονται στήριξη, όταν παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο και πρέπει να υπάρχει κάποιος, που θα αναλαμβάνει την ευθύνη, σε κάθε λάθος τους. Σήμερα ήταν πολύ καλός. Μακάρι να μπουν κι άλλα παιδιά και να μας βοηθήσουν».

Ο Ντόη φαίνεται πως δεν ξεχνά ποτέ τη στήριξη αυτή από τον Παπασταθόπουλο και τον ευχαρίστησε για δεύτερη φορά τώρα που δήλωσε ο Σωκράτης πως αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Η πρώτη φορά που είπε το δικό του «ευχαριστώ» ο Ντόη στον Παπασταθόπουλο ήταν όταν ο έμπειρος αμυντικός αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Και τώρα μετά από το τέλος της καριέρας του, ο Ντόη και πάλι έγραψε δημόσια για τον Σωκράτη λέγοντας ξανά «σ' ευχαριστούμε για όλα»...