Ο Αμρ Ουάρντα κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για άσεμνες χειρονομίες

Νέα περιπέτεια για τον Αμρ Ουάρντα.

i

©intime

Ο Αμρ Ουάρντα κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για άσεμνες χειρονομίες

Ο Αμρ Ουάρντα μοιάζει αδιόρθωτος. Παραπέμφθηκε στον αθλητικό δικαστή.

Νέα περιπέτεια για τον Aμρ Ουάρντα.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση κι από την Ανόρθωση συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλων Λεμεσού. Στην Κύπρο το όνομά του έχει συζητηθεί πολλές φορές και θα γίνει ακόμα μία.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής παραπέμφθηκε στον αθλητικό δικαστή από τον παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας-Απόλλων Λεμεσού. Κι αυτό γιατί σημείωσε πως κατά την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή προς τα αποδυτήρια αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της ΑΕΚ και προέβη σε απρεπή χειρονομία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του άσου του Απόλλωνα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Για το συγκεκριμένο ματς, στην ΑΕΚ Λάρνακας επικρατούσε αναβρασμός για τον Αμρ Ουάρντα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου, μάλιστα, είχε καταγγείλει κι αυτός τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό για άσεμνη χειρονομία. Αναλυτικά όσα είχε πει:

Τα... έχωσε στον Ουάρντα η ΑΕΚ Λάρνακας μετά τη «δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων»
REST OF THE WORLD

22:26 - 13.03.2023

Τα... έχωσε στον Ουάρντα η ΑΕΚ Λάρνακας μετά τη «δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων»

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ουάρντα στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας - Απόλλων Λεμεσού, με τον Αιγύπτιο να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο των γηπεδούχων.

«Νίκησε ο Απόλλων και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέδες, λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα για τη δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων σε όλες τις κερκίδες».

Σ' ερώτηση για ποιον αναφέρεται απάντησε: «Υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο και δεν έχει καταλάβει για ποιον αναφέρομαι; Αναφέρομαι στον Ουάρντα το ξέρει και ο ίδιος».