Ο Άρης ξεσκονίζει την αγορά των ελεύθερων για επιθετικό
i

©intime

Ο Άρης ξεσκονίζει την αγορά των ελεύθερων για επιθετικό

Αλέξης Σαββόπουλος 09:04 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 15.09.2023
Ο Άρης δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να αποκτήσει τον φορ που θα πλαισιώσει τον Μορόν. Ποια η απαραίτητη προϋπόθεση στις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Το σημαντικό κενό που υπάρχει στη θέση του φορ, υποχρεώνει τον Αρη να κρατάει ανοικτές τις μεταγραφικές του κεραίες ως τα τέλη του μήνα που εκπνέει η προθεσμία, μήπως ως τότε προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Άρης δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, αφού αντιλαμβάνεται το ρίσκο που υπάρχει με μοναδικό φορ τον Μορόν, αλλά θέτει και κάποια στάνταρ που πρέπει να πληροί ο παίκτης που τυχόν επιλεγεί.

Στην αγορά των ελεύθερων υπάρχουν παίκτες, όμως ελεύθερος από ελεύθερος έχει διαφορά. Οι άνθρωποι του Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποκλείσει όλους τους μακροχρόνια ελεύθερους. Δηλαδή όσους παραμένουν δίχως ομάδα, είτε από τον περασμένο Γενάρη, είτε από τα τέλη της περασμένης σεζόν. Ο λόγος είναι προφανής. Ο Αρης… καίγεται να προσθέσει ένα επιθετικό άμεσα, αφού τώρα υπάρχει ανάγκη και όχι κάποιον που, όντας πολύ καιρό ανενεργός, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Νέα επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ έστειλε ο Μαρινάκης - «Ορίστε νέο διαιτητή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένο στο ΠΑΟΚ – Άρης»
SUPER LEAGUE

22:38 - 14.09.2023

Νέα επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ έστειλε ο Μαρινάκης - «Ορίστε νέο διαιτητή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένο στο ΠΑΟΚ – Άρης»

Ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα επιστολή στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ζητάει να μπει άλλος διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένος στο ΠΑΟΚ – Άρης.

Επομένως το βάρος έχει πέσει στους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι κοντά στα τέλη Αυγούστου. Δηλαδή ποδοσφαιριστές που ήταν σε ομάδες, έκαναν κανονικά προετοιμασία, αλλά για διάφορους λόγους αποχώρησαν. Κάτι σαν τον Σουλεϊμάνοφ για παράδειγμα. Ποδοσφαιριστές που δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο και θα μπορούν να μπουν στο ροτέισον του Μάντζιου, άμεσα. Ηδη στα χέρια των ανθρώπων του Αρη έχουν πέσει κάποιες περιπτώσεις, τις οποίες εξετάζουν και είναι βέβαιο ότι μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η προσπάθεια θα ενταθεί με στόχο μέσα στην επόμενη εβδομάδα το θέμα να έχει κλείσει θετικά. Εκφράζεται μάλιστα η βεβαιότητα, ότι θα γίνει μια προσθήκη και- έστω και με καθυστέρηση- θα καλυφθεί το κενό.