«Ο Βλάχοβιτς έχασε την θέση βασικού στην Σερβία γιατί είχε σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του» (pic)

Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

Ντούσαν Βλάχοβιτς/©Serbia national football team

«Ο Βλάχοβιτς έχασε την θέση βασικού στην Σερβία γιατί είχε σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του» (pic)

Κώστας Τόπας 09:37 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 01.12.2022

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα της Σερβίας, καθώς είχε σχέση με τη σύζυγο του τερματοφύλακα της Μαγιόρκα, Πρέντραγκ Ράικοβιτς.

Ανω κάτω τα αποδυτήρια της Σερβίας, λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ελβετία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ESPN κάνει λόγο για ένα ροζ σκάνδαλο στο εσωτερικό της Σερβίας αποκαλύπτοντας πως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είχε ερωτικές σχέσεις με την γυναίκα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Σερβίας, Πρέντραγκ Ραϊκοβιτς.

Οπως τονίζεται μάλιστα, η είδηση επιβεβαιώνεται από πηγή εντός της ομάδας των Σέρβων και μένει να φανεί αν η παραμονή του στον πάγκο θα συνεχιστεί και στον «τελικό» πρόκρισης με τους Ελβετούς.

Από την πλευρά του πάντως, ο Σέρβος επιθετικός της Γιουβέντους θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως ότι γράφεται στον Τύπο δεν είναι αλήθεια. «Είναι παράλογο, πλήρης ανοησία. Είναι λυπηρό που πρέπει να έρθω εδώ και να δώσω εξηγήσεις. Επινοήθηκε από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν με τη ζωή τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάχοβιτς.

Ο Βλάχοβιτς βέβαια δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Σερβίας με... παράνομη σχέση, μιας και ο μέσος της Σεβίλλης Νεμάνια Γκούντελι, διατηρεί σχέσεις με τη σύντροφο του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς. Ολα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ελβετία, με την οποία κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου...