Ο Δουβίκας μοίρασε δώρα της Θέλτα συνοδευόμενος από τον Μπέο στο Ορφανοτροφείο

Ο Δουβίκας μοίρασε δώρα της Θέλτα συνοδευόμενος από τον Μπέο στο Ορφανοτροφείο

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:59 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 23.12.2023

Στο Ορφανοτροφείο του Βόλου βρέθηκε το Σάββατο (23/12) ο άσος της Θέλτα, Τάσος Δουβίκας, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Την πόλη του Βόλου επισκέφτηκε το Σάββατο (23/12) ο Τάσος Δουβίκας και συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο διεθνής επιθετικός της Θέλτα με τον Δήμαρχο Βόλου επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο και μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο Ορφανοτροφείο όσο αγωνιζόταν στην ομάδα του Βόλου. Μάλιστα τα δώρα προέρχονται απευθείας από την Ισπανία καθώς ήταν φανέλες και αναμνηστικά της ισπανικής ομάδας.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο ισχυρός άντρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έγραψε: «Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένα υπόδειγμα ανθρώπου και ποδοσφαιριστή, που κάνει τώρα μια νέα σημαντική καριέρα στην Ισπανία με την Θέλτα. 

Ο Τάσος αναδείχθηκε κυρίως φορώντας τη φανέλα του Βόλου, την οποία και τίμησε. Δεν μας ξεχνά και αυτές τις Άγιες μέρες ήρθε στον Βόλο, βρεθήκαμε, κουβεντιάσαμε για ποδόσφαιρο και μαζί επισκεφθήκαμε το Ορφανοτροφείο στα παιδιά του οποίου μοίρασε δώρα από την ομάδα του. Χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργία στον Τάσο και στα παιδιά όλου του κόσμου».