«Ο Φατίχ Τερίμ κατέθεσε μήνυση»

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

«Ο Φατίχ Τερίμ κατέθεσε μήνυση»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:02 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 29.05.2024

Η επιστροφή του Φατίχ Τερίμ στην Κωνσταντινούπολη, συνοδεύτηκε από νομικές επιπλοκές για μία δικαστική υπόθεση στην οποία ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εμπλακεί άθελα του.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν βρίσκεται πια στην Αθήνα, αφού την Κυριακή αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη. Θεωρητικά, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο «αυτοκράτορας» θα έχει ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια του και τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητες του.

Ωστόσο, με την άφιξη του σε τουρκικό έδαφος, ο Τερίμ έχει να διευθετήσει άλλα ζητήματα, νομικής φύσεως. Οι δικηγόροι του 71χρονου προπονητή κατέθεσαν σήμερα μήνυση σε βάρος της τράπεζας «Denizbank» και αξιώνουν αποζημίωση για ηθικούς και οικονομικούς λόγους.

Για τον ίδιο λόγο, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Τερίμ, μήνυσε την πρώην λογίστρια και στενή φίλη του, Σεσίλ Ερζάν. Η οποία κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων από ποδοσφαιριστές, προπονητές και ανθρώπους του τουρκικού ποδοσφαίρου και αντιμετωπίζει ποινές πολυετούς φυλάκισης.

Η Ερζάν συστηνόταν σε όλους ως η οικονομική σύμβουλος του Τερίμ και εκμεταλλευόμενη τη φήμη του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. Διατεινόταν ότι τα επένδυε σε σίγουρες μετοχές και υποσχόταν μεγάλα κέρδη στους δανειστές της.

Από ένα σημείο και έπειτα, η Ερζάν αδυνατούσε να επιστρέψει τα κεφάλαια στους δικαιούχους της, άρχισαν οι αγωγές και σύντομα η Τουρκάλα λογίστρια συνελήφθη. Στην υπόθεση εμπλέκειται και η τράπεζα, αφού στελέχη της φέρονται να διευκόλυναν τις επενδύσεις και τις υπεξαιρέσεις της Ερζάν, αντί αδράς αμοιβής.

Ο Τερίμ δεν έχει ευθεία εμπλοκή στη δικογραφία, όμως το όνομα του εμπλέκεται επειδή γνωριζόταν και συνεργάστηκε με την Ερζάν. Ακριβώς εξαιτίας της δυσφήμισης, ο Τερίμ προχώρησε σε μηνύσεις για να προστατεύσει την υπόληψη του, αλλά και να διεκδικήσει λεφτά που υποστηρίζει πως του ανήκουν.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.