Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε όσα είπε στον Κριστιάνο και ξέσπασε: «Αφήστε τον ήσυχο»
i

Σάντος - Ρονάλντο/©Intime

Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε όσα είπε στον Κριστιάνο και ξέσπασε: «Αφήστε τον ήσυχο»

Sportal newsroom 13:40 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 09.12.2022

Ξέσπασε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με το Μαρόκο.

Αγρίεψε ο Φερνάντο Σάντος. Ήταν λογική και αναμενόμενη η αντίδραση του μετά τα όσα έχουν συμβεί στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας τις τελευταίες ημέρες. Ο Σάντος δεν ξεκίνησε βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Ελβετία. Μόλις έληξε εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Σάντος με τον Ρονάλντο είχαν έντονο διάλογο και πως ο σταρ της ομάδας απείλησε να φύγει από το Κατάρ. Ακολούθησε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μήνυμα ενότητας από τον Κριστιάνο κι επίθεση για το δημοσίευμα της Record: «Δεν σπάμε από εξωτερικές δυνάμεις»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:42 - 08.12.2022

Μήνυμα ενότητας από τον Κριστιάνο κι επίθεση για το δημοσίευμα της Record: «Δεν σπάμε από εξωτερικές δυνάμεις»

Με ανάρτησή του στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέρριψε το δημοσίευμα της Record και παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητας, ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο.

Με αυτό το background ξεκίνησε η σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού προημιτελικού της Πορτογαλίας με το Μαρόκο. Ο Σάντος είπε αρχικά: «Η συζήτηση με τον Κριστιάνο έγινε, θα ήταν κακό να μην είχε γίνει. Δίνω την ενδεκάδα στην ομάδα μόνο μιάμιση ώρα πριν, όταν φτάνουμε στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό, το έκανα πάντα έτσι σε όλη την καριέρα μου. Έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα, είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν το κάνω αυτό με όλους. Είναι ο αρχηγός, κάποιος που είναι αυτός που είναι, με την προβολή που έχει, για όλα όσα έχει προσφέρει στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να κάνω αυτή την κουβέντα μαζί του».

Ο Σάντος προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες: «Η συζήτηση έγινε την ημέρα του αγώνα, μετά το γεύμα, στο γραφείο μου. Του τηλεφώνησα για να του εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους δεν υπολόγισα να παίξει στην αρχή, αλλά του είπα ότι θα ήταν σημαντικός για το παιχνίδι. Του εξήγησα τα πάντα φυσικά. Ο Κριστιάνο δεν ήταν ικανοποιημένος, έπαιζε πάντα στην αρχική ενδεκάδα. Είναι φυσιολογικό, ήταν μια ήσυχη συζήτηση, όπου εκθέσαμε απόψεις. Δεν δέχτηκε (να είναι αναπληρωματικός) με απλό τρόπο, αλλά όλα κύλησαν ομαλά». 

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο: «Τώρα δεν κάνετε ερωτήσεις και θέλετε μόνο φωτογραφίες» (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:03 - 08.12.2022

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο: «Τώρα δεν κάνετε ερωτήσεις και θέλετε μόνο φωτογραφίες» (vid)

Μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γκάνα (3-2), δημοσιογράφοι που ήταν στη μικτή ζώνη ζητούσαν από Κριστιάνο Ρονάλντο μια αναμνηστική φωτογραφία. Κάτι που εξόργισε τον Πορτογάλο αστέρα...

Έκλεισε το θέμα, προσθέτοντας: «Σε καμία στιγμή δεν μου είπε ότι θα φύγει από την εθνική ομάδα. Όπως είπε ο Ζοάο (Φέλιξ), δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από αυτό που έδωσε στο παιχνίδι. Βγήκε για ζέσταμα με τους υπόλοιπους, πανηγύρισε όλα τα γκολ με τους συμπαίκτες του και στο τέλος ήταν αυτός που τον κάλεσε το κοινό για να τον ευχαριστήσει. Αφήστε τον Ρονάλντο ήσυχο, δεν του αξίζει αυτό για όλα όσα έχει κάνει για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο».