Ο γιος του Ρούνεϊ βαδίζει στα «χνάρια» του πατέρα του - Σκόραρε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και χάρισε τον τίτλο στη Γιουνάιτεντ

Κάι Ρούνεϊ

i

Κάι Ρούνεϊ/printscreen

Ο γιος του Ρούνεϊ βαδίζει στα «χνάρια» του πατέρα του - Σκόραρε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και χάρισε τον τίτλο στη Γιουνάιτεντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:54 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 21.03.2023

Ο Κάι Ρούνεϊ σημείωσε ένα από τα δύο γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη της με 2-0 επί της Σίτι στον τελικό του Εθνικού Κυπέλλου U-13 του Βορρά.

Όπως λέει και η παροιμία, «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Ο γιος του Γουέιν Ρούνεϊ βαδίζει στα «χνάρια» του. Ο Κάι, ο μεγαλύτερος γιος του, σημείωσε ένα από τα δύο γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη της με 2-0 επί της Σίτι στον τελικό του Εθνικού Κυπέλλου U-13 του Βορρά.

Ο Κάι Ρούνεϊ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς, συμπεριλαμβανομένου του μεταλλίου του και του τροπαίου αλλά και φωτογραφίες με όλη την ομάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Κάι, το 2020 έγινε μέλος της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ηλικία 11 ετών. Είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του πρώην επιθετικού των «Κόκκινων Διαβόλων», ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με την υπογραφή του γιού του στα social media γράφοντας: «Υπερηφάνεια. Ο Κάι υπογράφει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να δουλέψεις σκληρά, γιέ μου». 

Στα 13 χρόνια που φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ, σημείωσε 253 γκολ σε 559 εμφανίσεις, «σπάζοντας» το ρεκόρ του θρυλικού Μπόμπι Τσάρλτον τον Ιανουάριο του 2017.