Ο κόσμος της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα αλλά έμαθε πρώτος πως δεν θα ταξιδέψει η αποστολή
i

ΑΕΚ, προπονηση/intime

Ο κόσμος της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα αλλά έμαθε πρώτος πως δεν θα ταξιδέψει η αποστολή

Κώστας Τσίλης 15:30 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 06.05.2023

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν δώσει ραντεβού στα Σπάτα για να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας πριν το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά απλώς έμαθαν πρώτοι για την αναβολή

Η φημολογία σχετικά με επικείμενη αναβολή της αυριανή αγωνιστικής είχε κυκλοφορήσει από το πρωί. Παρόλα αυτά, οπαδοί της ΑΕΚ, έστω και λιγότεροι απ' ότι θα ήταν σε διαφορετική κατάσταση, πήγαν μέχρι το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και απλώς πληροφορήθηκαν πρώτοι πως η αποστολή της ΑΕΚ δεν θα ταξιδέψει τελικά στην Θεσσαλονίκη. 

Ο κόσμος έμαθε από πρώτο χέρι πως δεν θα γίνουν αύριο τα ματς, λίγο πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση. Και απλώς είδαν κάποιους παίκτες να κάνουν την εμφάνιση τους για λίγο μπροστά στην είσοδο του προπονητικού κέντρου και φυσικά αποθεώθηκαν. Κατόπιν ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί. 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται ακόμα στα Σπάτα, περιμένουν να μάθουν τα νεότερα. Δεν θα ταξιδέψει μεν η αποστολή στην Θεσσαλονίκη, αλλά το πρόγραμμα θα καθοριστεί από τις τελικές αποφάσεις για το πότε θα γίνουν τα παιχνίδια. Κάτι που ακόμα είναι στον αέρα.