Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με αποβολή ενός μήνα
i

Ρονάλντο/©printscreen youtube

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με αποβολή ενός μήνα

Ανδρέας Σερεβέτας • 14:44 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Ρονάλντο ενδεχομένως να τιμωρηθεί αγωνιστικά λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της φορολογικής απάτης της Γιουβέντους.

Η La Repubblica δίνει μία νέα διάσταση στο σκάνδαλο Plusvalenza, που έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες το εγχώριο ποδόσφαιρο, προκαλώντας την αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, αρκετοί αδήλωτοι παίκτες έλαβαν μέρος των αποδοχών τους για λίγους μήνες, κάτι που θα μπορούσε πλέον να τους κοστίσει 30 ημέρες αποβολή. Η τιμωρία θα επηρέαζε οποιονδήποτε παίκτη, ανεξάρτητα από το αν εξακολουθεί να εκπροσωπεί τη Γιουβέντους ή όχι. 

Το δημοσίευμα εστιάζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αλ Νασρ. Ωστόσο αφορά και άλλους πρώην παίκτες της «Γηραιάς Κυρίας» που φορούσαν τη φανέλα της από το 2019 μέχρι και το 2021. Όπως είναι για παράδειγμα ο Ντιμπάλα (Ρόμα), ο Ντεμιράλ (Αταλάντα), ο Κουλουσέφσκι, ο Μπεντάνκουρ (Τότεναμ), ο Ράμσεϊ (Νις) και ο Άρθουρ (Λίβερπουλ). Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι εμπλέκονται συνολικά 62 ποδοσφαιριστές. Μέχρι τώρα ήταν πάνω κάτω γνωστή η εμπλοκή τους στην υπόθεση. Το νέο στοιχείο και είναι σοβαρό σχετίζεται με την πιθανότητα να τους επιβληθεί αγωνιστική τιμωρία.