«Ο Κυριακόπουλος θα επιστρέψει στη Σασουόλο»

Γιώργος Κυριακόπουλος

i

PrtScr

«Ο Κυριακόπουλος θα επιστρέψει στη Σασουόλο»

Κώστας Τόπας 08:45 - 28.06.2023

Η Μπολόνια δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Γιώργου Κυριακόπουλου κι έτσι ο Έλληνας ακραίος αμυντικός θα επιστρέψει στη Σασουόλο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μπολόνια έκανε δικό της τον Γιώργο Κυριακόπουλο με τη μορφή δανεισμού. Ο 27χρονος Έλληνας αμυντικός κατάφερε να καταγράψει με τη φανέλα των «ροσομπλού» 12 συμμετοχές με δύο ασίστ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον ιταλικό σύλλογο.

Στη συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές, υπήρχε η επιλογή για τον Μπολόνια να αποκτήσει τον διεθνή μπακ με κανονική μεταγραφή με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Ιταλία, η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη δεν θα την ενεργοποιήσει, παρότι ο 27χρονος έκανε καλές εμφανίσεις.

Ετσι, ο Γιώργος Κυριακόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στη Σασουόλο, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως θα παραμείνει και τη νέα σεζόν εκεί. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ήταν εξαιρετικός με τη φανέλα της από το καλοκαίρι του 2019 που πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Εμίλια Ρομάνια από τον Αστέρα Τρίπολης (89 συμμετοχές - 2 γκολ) και μαζί με αρκετούς παίκτες αυτής της ομάδας κατάφερε την τελευταία τετραετία να ανεβάσει τη χρηματιστηριακή του αξία.