Ο Λουτσέσκου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου ξεπέρασε και επίσημα τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ένα ακόμη ρεκόρ «έσπασε» χθες (26/10) ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός από το βράδυ της Πέμπτης έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια, όντας τεχνικός του ΠΑΟΚ!

Φυσικά, μία τέτοια διάκριση δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα, αφού ο Δικέφαλος έκανε επική ανατροπή στο Pittodrie Stadium, φεύγοντας με το διπλό απέναντι στην Αμπερντίν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασε τις 213 εμφανίσεις στον πάγκο του Δικεφάλου και από χθες έγινε ο πρώτος προπονητής σε συμμετοχές, ξεπερνώντας τον νυν αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατέκτησε ακόμη μία «κορυφή» στην καριέρα του, γράφοντας ιστορία στον σύλλογο. Έχει αποσπάσει 132 νίκες σε 213 αναμετρήσεις, κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, αφήνοντας για πάντα το στίγμα του στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες ο Λουτσέσκου πανηγύρισε την 90ή νίκη του ως προπονητής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ από το καλοκαίρι είχε γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου και πλέον «κυνηγάει» άλλο ένα ρεκόρ του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποσπάσει τις περισσότερες νίκες στην Α’ Εθνική/ Super League, φτάνοντας τις 95. Αυτή είναι και η τελευταία «κορυφή», που έχει να κατακτήσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.