Ο Μέσι... σοκαρισμένος μετά την ήττα  - «Δύσκολο χτύπημα, αλλά» (vid)

Το sportal... τσάκωσε τον Μέσι λίγο μετά το σοκ της πρεμιέρας.

i

© sportal.rs

Sportal αποκλειστικό: Ο Μέσι... σοκαρισμένος μετά την ήττα - «Δύσκολο χτύπημα, αλλά» (vid)

Sportal newsroom 15:20 - 23.11.2022 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 05.12.2022

Σοκ και κατήφεια. Αυτό ήταν το κλίμα επικράτησε στους Αργεντινούς μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία (2-1) στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το sportal είχε την αποκλειστική ευκαιρία να βρεθεί με τον Μέσι και να τον ακούσει να δίνει τις δικές του εξηγήσεις.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν σχεδόν δύο ώρες την αντίδραση των Αργεντινών ποδοσφαιριστών. 

Αρχικά θεώρησαν πως κανείς δεν θα έμπαινε στον... κόπο να δώσει εξηγήσεις, αφού περνούσαν σαν τον άνεμο στη μικτή ζώνη, αρνούμενοι να πουν το παραμικρό. 

Στο τέλος όμως ο καλύτερος από όλους έπρεπε να εξηγήσει το σοκαριστικό αποτέλεσμα. Ο Λιονέλ Μέσι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία σταμάτησε και δέχθηκε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σε μια μικρή ομάδα μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Sportal. 

«Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε εμάς. Αυτό είναι ένα βαρύ πλήγμα για όλους μας, εννοώ και τον κόσμο. Δεν το περιμέναμε. Ας πιστέψει ότι η ομάδα δεν θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προχωρήσουμε» είπε ο Μέσι.

Προέτρεψε τους συμπαίκτες του να ενωθούν και να δείξουν την απαιτούμενη δύναμη στα υπόλοιπα ματς με Μεξικό και Πολωνία. «Αυτή η ομάδα ξεχωρίζει για το ομαδικό της πνεύμα και ήρθε η ώρα να είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε και να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε πραγματικά. Πάει πολύς καιρός που δεν έχουμε περάσει κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει και να προετοιμαστούμε καλά. Όλα εξαρτώνται από εμάς» πρόσθεσε ο Μέσι. 

Ο Μέσι είπε επίσης ότι γνώριζαν ότι η Σαουδική Αραβία έχει καλούς παίκτες, αλλά και ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή την ήττα. «Θα είμαστε πιο σοβαροί από ποτέ. Πρέπει να υπερβούμε αυτή την κατάσταση. Κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό που έρχεται. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς, γιατί όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα» είπε αποκλειστικά ο Μέσι σε ομάδα δημοσιογράφων που περιλάμβανε και το Sportal.

Credits to Sportal.rs