Ο Μπενζεμά ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου το τέλος του από την Ρεάλ

Καρίμ Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά/ ©Photo By Soccrates Images/ Getty Images/ Ideal Images

Ο Μπενζεμά ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου το τέλος του από την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 15:26 - 01.06.2023

Παρελθόν, όπως μεταδίδουν στην Ισπανία, θα αποτελέσει ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει το «αντίο» του σε συνέντευξη Τύπου.

Η θητεία του Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ φαίνεται πως θα λάβει τέλος. Η Αλ-Ιτιχάντ έχει χτυπήσει την πόρτα του 35χρονου στράικερ προσφέροντας του το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενήμεροι για την κρούση που έχει δεχθεί ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο 35χρονος στράικερ έχει πει ήδη το «ναι».

Το απόγευμα της Πέμπτης (01/06) ο Καρίμ Μπενζεμά θα καταθέσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ανακοινώσει κι επίσημα τους φίλους της Ρεάλ για την αποχώρησή του από τους «μερένχες» έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

Με την Ρεάλ, ο Γάλλος επιθετικός κέρδισε πέντε Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Κύπελλα και Παγκόσμιο Συλλόγων, ήταν επίσης ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την UEFA το 2022, ενώ ξεπέρασε και τον Ραούλ και είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Μαδριλένων, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπενζεμά συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) με τον εκπρόσωπό του και φέρεται να οδεύουν προς Σαουδική Αραβία. Φυσικά, αν συμβεί αυτό ο Γάλλος επιθετικός θα κλείσει έτσι μια διαδρομή 14 χρόνων στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία αγωνίστηκε 674 φορές, πέτυχε 353 γκολ και έδωσε 165 ασίστ.