Ντε Πολ, ο «σωματοφύλακας» του Μέσι! (pics)
i

Αχώριστο δίδυμο Μέσι και Ντε Πολ©/Intime

Ντε Πολ, ο «σωματοφύλακας» του Μέσι! (pics)

Sportal newsroom 13:27 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 09.12.2022

Η… υπερπροστατευτική αγάπη που τρέφει ο Ροντρίγκο Ντε Πολ προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι.

Η μεταξύ τους σχέση είναι εξαιρετική. Στο προπονητικό κέντρο της Αργεντινής περνούν ατελείωτες ώρες μαζί, σε βαθμό που ο Λιονέλ Μέσι και ο Ροντρίγκο Ντε Πολ έχουν γίνει αχώριστοι. Εντούτοις, φαίνεται πως ο Ντε Πολ έχει πάει τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω και λόγω της συμπεριφοράς χαρακτηρίζεται πλέον ως ο… σωματοφύλακας του Μέσι.

Δεν αφήνει τον σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» να κάνει βήμα μόνος του, έτοιμος να επέμβει. Βγάζει εικόνα σωματοφύλακα, μιας και είναι πάντα δίπλα του, ακόμα κι όταν οι αντίπαλοι αναζητούν απλά μια χειραψία με τον Μέσι, μετά το τέλος των αγώνων. Ακόμα κι αν ο... ενδιαφερόμενος είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι!

Το... τρολάρισμα στα social media συνεχίζεται αδιάκοπα και το δίδυμο Μέσι-Ντε Πολ έφτασε μέχρι και να πρωταγωνιστεί σε video game.

Εννοείται πως δεν συζητάμε για το τι γίνεται στις προπονήσεις της Αργεντινής. Εκεί, οι κανόνες είναι πιο χαλαροί απ' ό,τι σε έναν κανονικό αγώνα και ο Ντε Πολ δεν χάνει ευκαιρία να μπει ακόμα πιο βαθιά στον ρόλο του!

Δεν συζητάμε, βέβαια, πως ανεβάζει... στροφές όταν κάποιος κάνει το λάθος και συμπεριφερθεί με απρέπεια στον αρχηγό. Παίζει με την τύχη του...