Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για Τοβέν. Πιο κοντά στην Άρσεναλ ο Καϊσέδο, δεν πήγε στην προπόνηση της Μπράιτον - εξελίξεις με Κάουλι
i

Μόιζες Καϊσέδο/ ©Photo by Warren Little/ Getty Images

LIVE TRANSFER CENTER Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για Τοβέν. Πιο κοντά στην Άρσεναλ ο Καϊσέδο, δεν πήγε στην προπόνηση της Μπράιτον - εξελίξεις με Κάουλι

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:03 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 28.01.2023

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

17:07 Συμφωνία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λιντς για τον ΜακΚένι

Δανεικό ως το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς, θα αποκτήσει η Λιντς τον ΜακΚένι από τη Γιουβέντους.

15:47' «Ο Ολυμπιακός καταθέτει σύντομα πρόταση στον Τοβέν»

Σύμφωνα με την γαλλική Equipe, ο Ολυμπιακός θα καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 30χρονο Γάλλο εξτρέμ, Φλοριάν Τοβέν.

15:20' Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη μπαίνει «σφήνα» για τον ΜακΚένι που κλείνει στη Λιντς!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αποφασισμένη να για το κόλπο γκρόσο στην υπόθεση του Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος παρουσιάζεται «κλεισμένος» στη Λιντς.

13:49' Η Μάντσεστερ Σίτι εμπλέκεται σε μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού

Σημερινά (28/1) δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου αναφέρουν ότι η Μπάχια, η οποία συμμετέχει στην πρώτη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας, θέλει τον Κάουλι.

13:14' Μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Τοβέν

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό του τον 30χρονο Γάλλο Φλοριάν Τοβέν, για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης.

08:51 Ο Καϊσέδο παρακάλεσε δημόσια να αποχωρήσει από την Μπράιτον για την Άρσεναλ

Ο μέσος της Μπράιτον, Μόιζες Καϊσέδο, δήλωσε δημόσια ότι θέλει να φύγει από τον σύλλογο και να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. Μάλιστα, σήμερα δεν πήγε στην προπόνηση των «γλάρων», σύμφωνα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο. 

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ Κίβιορ. Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ραμόν. O Διούδης περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο.

Ο Άνχελ Γκερέρο έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση. O Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε τελικά από την ισπανική Βαγιαδολίδ. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον ο Αρνό Νταντζούμα. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα, Νίκολα Στάγιτς. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον. Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έγινε και επίσημα ο Μάξιμο Περόνε. Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στο πάγκο της εθνικής Ολλανδία μετά από δυόμισι χρόνια, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χαλ. Στην Νάπολι θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι ο γκολκίπερ Πιερλουΐτζι Γκολίνι, δανεικός από την Αταλάντα. Την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Χερόνιμο Μπoρταγκαράι, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.