«Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον 23χρονο στόπερ Φακούντο Γκαρσές»

Φακούντο Γκαρσές

i

PrtScr

«Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον 23χρονο στόπερ Φακούντο Γκαρσές»

Sportal newsroom 10:24 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 20.05.2023

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός Φακούντο Γκαρσές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έκδοση της AS στην Αργεντινή.

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι ο Φακούντο Γκαρσές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έκδοση της AS στην Αργεντινή, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Χετάφε τσεκάρουν τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο νεαρός στόπερ αγωνίζεται στην Κόλον Σάντα Φε και οι καλές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο ομάδων. Αυτό αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «AS», για έναν παίκτη που κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Φέτος μετράει 16 συμμετοχές και βάσει των στατιστικών του κερδίζει το 83% των προσωπικών μονομαχιών, ενώ βοηθά στη δημιουργία παιχνιδιού με 73% στην αποτελεσματικότητα πάσας.

Ο Γκαρσές δεσμεύεται με την Κόλον Σάντα Φε έως τον Δεκέμβριο του 2024 και τον περασμένο χειμώνα βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στην Αταλάντα.

Γιατί πάει πιο… πίσω το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό;

Παράλληλα ο Ολυμπιακός είναι σε αναμονή για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα. Αυτό ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο επόμενος στόχος, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις του, πως εργάζεται σε άλλο σύλλογο. Θα φανεί και αυτό το επόμενο διάστημα, αλλά η ιστορία που αλλάζει τα δεδομένα σε μεγάλο βαθμό, είναι η περίπτωση του Κορδόν που μπήκε στο κάδρο, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.