«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα εκατ. ευρώ για τον Αλ Τάμαρι, στο "παιχνίδι" και η Κασίμπασα»
i

Αλ Ταμάρι/©Photo by Plumb Images/Getty Image/Ideal Images

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα εκατ. ευρώ για τον Αλ Τάμαρι, στο "παιχνίδι" και η Κασίμπασα»

Κώστας Τόπας 15:03 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 20.01.2023

Ο Παναθηναϊκος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους ενός εκατομμύριου ευρώ στη Λέουβεν για την απόκτηση του Μούσα Αλ Ταμάρι.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει δις τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, ο Μούσα Αλ Ταμάρι, είναι από τους παίκτες που εξετάζονται για το δεξιό άκρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι στο Twitter, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους ενός εκατομμύριου ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού εξτρέμ κι αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, στο «παιχνίδι» απόκτησης του βρίσκεται και η Κασίμπασα, ωστόσο σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι, η ομάδα της Τουρκίας δεν έχει αρκετές πιθανότητες.

Η Λέουβεν έχει ως στόχο την πώληση του Μούσα Αλ Ταμάρι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, μιας και το καλοκαίρι ο Ιορδανός εξτρέμ μένει ελεύθερος και δεν θέλει με αυτόν τον τρόπο να μην βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Ο Αλ Ταμάρι ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ-Ορντόν και μετά πήγε στην Αλ Τζαζίρα. Από το 2018 έως το 2020 ήταν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ έχοντας στο πρωτάθλημα 48 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ στο Βέλγιο και την Λέουβεν μετράει 71 παιχνίδια και 7 τέρματα.