«Ο Παναθηναϊκός θέλει, ο Χοσεΐνί αρνείται»

Ματζίντ Χοσεΐνι

i

© Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images

«Ο Παναθηναϊκός θέλει, ο Χοσεΐνί αρνείται»

Τουρκική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον Ιρανό κεντρικό αμυντικό της Καϊσερίσπορ, Ματζίντ Χοσεΐνί.

Η ιρανική αγορά συνδέεται συχνά με τον Παναθηναϊκό τους τελευταίους μήνες. Μετά τον Αλιρεζά Τζάχανμπανκς της Φέγενορντ, ένας συμπατριώτης του φέρεται να απασχολεί τους ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» εν όψει του καλοκαιριού.

Αυτός είναι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Καϊσερίσπορ, Ματζίντ Χοσεΐνι. Ο Ιρανός στόπερ έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και έχει το δικαίωμα να πάρει άμεσα μεταγραφή. Με τους «πράσινους» να επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στη γειτονική χώρα.

Η ιστοσελίδα «Sporundibi» υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός και η Λανς έχει προσεγγίσει τον Χοσεΐνι, για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ωστόσο, σε πρώτη φάση, ο ύψους 1,87μ. ποδοσφαιριστής έχει απαντήσει αρνητικά.

Ο Ιρανός δεν βιάζεται να αποφασίσει, περιμένοντας και άλλες προτάσεις. Επίσης, η Καϊσερίσπορ επιθυμεί να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της, εξαιτίας και ενός απαγορευτικού που έχει από τη FIFA για την ενίσχυση της.

Ο Χοσεΐνί είναι βασικός στην Τουρκία, με 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, ενώ έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. Ο 26χρονος στόπερ έχει χριστεί 22 φορές διεθνής με το Ιράν, από το 2018 και έπειτα.

Ανεξαρτήτως εάν πράγματι ο Παναθηναϊκός έχει ασχοληθεί ή όχι με τον Χοσεΐνι, δεδομένα θα κινηθεί για έναν εν δυνάμει βασικό στόπερ. Για να συγκροτήσει μία ισχυρή τριπλέτα με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον και θα προσθέσει έναν τέταρτο παίκτη για να συμπληρώσει τις λύσεις στο κέντρο της άμυνας.