O ΠΑΟΚ θα φουλάρει για δεξί μπακ

Ιβαν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

O ΠΑΟΚ θα φουλάρει για δεξί μπακ

Μάνος Τσαλγατίδης 16:50 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 13.11.2023

Σημαντική η διακοπή για τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, που τσεκάρει την αγορά για δεξί μπακ.

Σε μία από τις πολλές τηλεδιασκέψεις του διασκέψεις, όταν είχε αρχίσει να σχηματοποιείται το ρόστερ κι ενώ η ομάδα ακόμη έψαχνε τα πατήματά της μετά την αποχώρηση παικτών, όπως ο Ίνγκασον, ο Αουγκούστο και ο Νάρεϊ, ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει ότι τη φετινή σεζόν περιμένει τίτλους στην Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη. Πλέον, αυτά έχουν αρχίσει να φαίνονται πιο… βατά για τον Δικέφαλο.

«Η ομάδα ανταποκρίνεται σε όλες τις διοργανώσεις και οι στόχοι μας είναι οι υψηλότεροι δυνατοί. Οι τίτλοι είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο διαχείρισης της ομάδας και σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα με τον Ράζβαν. Ο κάθε επόμενος αγώνας είναι τελικός και όλοι πρέπει να τον αντιμετωπίζουν έτσι. Ό,τι χρειαστεί να κάνουμε τον Γενάρη, θα πραγματοποιηθεί, για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για επιτυχία», ήταν τα λόγια του Σαββίδη, όταν η συζήτηση πήγε στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδειξε ότι όλα τα θέματα έχουν μπει σε μία σειρά, και το θέμα του Ράζβαν Λουτσέσκου, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι, κι όταν κρίνει αυτός τη χρονική συγκυρία κατάλληλη, θα ανοίξει τη συζήτηση.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Σαββίδης κατέστησε σαφές για άλλη μια φορά, πως θα γίνει ότι πρέπει προκειμένου να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, ώστε να διεκδικήσει με μεγαλύτερη ένταση όλους τους στόχους του.

Σ΄ αυτή τη φάση, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν δεξιό μπακ και η αναζήτηση έχει προχωρήσει. Κύκλοι της ΠΑΕ επισημαίνουν ότι μέσα στη διακοπή θα γίνει η διαλογή και η τελική επιλογή, ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, που στην ουσία ψάχνει έναν… Μπάμπα για τη δεξιά πλευρά.

Για άλλες θέσεις, γίνεται έρευνα αγοράς, δεν υπάρχει για την ώρα απόφαση για άλλο “χτύπημα”, αλλά μέχρι τον Ιανουάριο πολλά μπορεί να αλλάξουν.