Ο Ρονάλντο δεν επιστρέφει στην Πορτογαλία, παραμένει για διακοπές στο Κατάρ
i

Ρονάλντο/©Twitter

Ο Ρονάλντο δεν επιστρέφει στην Πορτογαλία, παραμένει για διακοπές στο Κατάρ

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:00 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η πορτογαλική ομοσπονδία έδωσε σχετική άδεια στον CR7 και σε 11 συμπαίκτες του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλαψε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας. Όμως η ζωή συνεχίζεται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο σούπερ σταρ καλείται να ξεπεράσει την αποτυχία. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας φρόντισε να μην μείνει στενοχωρημένος. Του έδωσε άδεια να παραμείνει στο Κατάρ για να κάνει διακοπές! Είναι φαίνεται πολύ κουρασμένος από την προσπάθεια που κατέβαλε στα γήπεδα του Κατάρ.   

Ο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει το απόγευμα με την εθνική ομάδα στη Λισαβόνα. Το ίδιο θα συμβεί με τους Ντιόγκο Νταλότ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Ραφαέλ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο, Ρούι Πατρίσιο, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ματέους Νούνες, Ντανίλο και Νούνο Μέντες. Προφανώς το ζήτησαν οι ίδιοι και η διοίκηση της ομοσπονδίας συναίνεσε. Με το σκεπτικό ότι χρειάζονται ξεκούραση πριν επιστρέψουν στις ομάδες τους. 

Ο Ρονάλντο βέβαια αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο ίδιος διέψευσε το θέμα με την Άλ Νάσρ αλλά η Σαουδική Αραβία είναι πιο κοντά στο Κατάρ από την Πορτογαλία. Δεν υπάρχει λόγος να κάνει περιττές μετακινήσεις, αν τελικά καταλήξει σε συνεργασία με τη συγκεκριμένη ομάδα.