Ο Σάκα πήρε βιντεοκλήση την Καρντάσιαν και αυτή του έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση (vid)

Κιμ Καρντάσιαν

i

© Marc Atkins/Getty Images

Ο Σάκα πήρε βιντεοκλήση την Καρντάσιαν και αυτή του έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:49 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 18.03.2023

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα, καθώς «μεσολάβησε» για να έχει ο γιος της βιντεοκλήση μαζί του.

Η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει να απασχολεί το χώρο του ποδοσφαίρου μετά και την τελευταία της επίσκεψη στο «Έμιρεϊτς». Η Αμερικανίδα, φαίνεται να έχει αρκετά καλές σχέσεις με δύο Άγγλους ποδοσφαιριστές, τους Ντέλε Άλι και Μπουκάγιο Σάκα, με τον δεύτερο να έχει προχωρήσει και σε βιντεοκλήση μαζί της.

Η Καρντάσιαν είχε παρευρεθεί πρόσφατα στο «Έμιρεϊτς» για να παρακολουθήσει μαζί με το γιο της το παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη φάση των «16» του Europa League. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γιος της, Saint, είναι οπαδός των «κανονιέρηδων» και τον είχαμε δει ξανά στο παρελθόν με φανέλα της Άρσεναλ να γιορτάζει τα γενέθλια του.

Η διάσημη influencer πέραν από το ταξίδι στο Λονδίνο, ετοίμασε και διάφορες εκπλήξεις στον γιο της και στους φίλους του, τις οποίες ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρχικά τα μικρά παιδιά απέκτησαν από μια φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, που ήταν υπογεγραμμένη από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, στον οποίο ανήκει ο σύλλογος.

Στη συνέχεια η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε ένα στορυ των παιδιών μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, ο οποίος μένει στην Τουρκία καθώς αγωνίζεται στη Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού από τους «Σπερς». Τέλος η Καρντάσιαν «μεσολάβησε» για βιντεοκλήση με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα, καθώς είναι ο αγαπημένος παίκτης των νεαρών ποδοσφαιρόφιλων.

Ο Μπουκάγιο Σάκα είχε έναν ωραίο διάλογο με τα παιδιά. Αρχικά ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είπε: «Συγγνώμη, μου λείψατε παιδιά χθες. Μου είπαν ότι ήσασταν στο σαλόνι των ποδοσφαιριστών, είχα μια φανέλα για εσάς».

Ακολούθως ένα παιδί απάντησε: «Θα επιστρέψουμε αν κερδίσετε την Premier League» με τον Μπουκάγιο Σάκα να απαντά: «Πες μου πότε θα γυρίσεις και θα σου τακτοποιήσω μερικά μπλουζάκια», σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό.