Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε... ιερόδουλες στους παίκτες της Μόντσα
i

Μπερλουσκόνι/©Twitter

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε... ιερόδουλες στους παίκτες της Μόντσα

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:39 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Τάραξε πάλι τα νερά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ζητώντας νίκη κόντρα σε Μίλαν και Γιουβέντους.

Είναι γνωστό ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι εκκεντρικός. Επίσης ότι έχει μεγάλη αγάπη στο γυναικείο φύλο. Το γνωρίζουν φυσικά οι παίκτες της Μόντσα αλλά δεν περίμεναν να ακούσουν την νέα του υπόσχεση. 

Ο Μπερλουσκόνι απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου δείπνου. Πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε ομιλία. Αρχικά αναφέρθηκε στην απόλυση του προπονητή Τζιοβάνι Στρόπα και στην αντικατάσταση του από τον Ραφαέλε Παλαντίνο. 

Στη συνέχεια μπήκε στο... ψητό, αποκαλύπτοντας: «Βρήκαμε έναν καλό, φιλικό προπονητή, που είναι ικανός να τονώσει τα αγόρια μας. Έχω δώσει επίσης στους παίκτες επιπλέον κίνητρο και τους έχω πει ότι αν νικήσουμε τη Μίλαν, τη Γιούβε... έναν από αυτούς τους μεγάλους συλλόγους, τους στέλνω ένα λεωφορείο γεμάτο ιερόδουλες για τα αποδυτήρια». Όλοι ξέσπασαν σε γέλια. 

Η Μόντσα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και ο Μπερλουσκόνι θέλει πάση θυσία να αποφύγει τον υποβιβασμό. Είναι πάντως ικανός να πραγματοποιήσει την υπόσχεση του. Ίσως μετά οι παίκτες της ομάδας του να διεκδικήσουν ακόμη και το πρωτάθλημα, ξέροντας ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα τους χαλάσει χατίρι.