Ο Χατζισαφί έβαλε στο Φάληρο, την τελευταία «πινελιά» στις σκέψεις της ΑΕΚ
i

Εχσάν Χατζισαφί/intime

Ο Χατζισαφί έβαλε στο Φάληρο, την τελευταία «πινελιά» στις σκέψεις της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 20:50 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 25.04.2023

Αν υπήρχε έστω και η... μισή δεύτερη σκέψη στην ΑΕΚ, σχετικά με το μέλλον του Χατζισαφί, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την έσβησε και αυτή

Προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν περίμεναν το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, για να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Ωστόσο για παίκτες όπως ο Εσχάν Χατζισαφί, που ακόμα δεν έχει υπάρξει μια τελεσίδικη εξέλιξη ως προς το μέλλον του, κάθε παιχνίδι και ίσως κάθε λεπτομέρεια μετράει. Και η αλήθεια είναι πως αυτό που έκανε ο Ιρανός μπακ στο Φάληρο, διέλυσε κάθε δεύτερη σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ. Εαν και εφόσον υπήρχε τέτοια. 

Η αγωνιστική εικόνα του Χατζισαφί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν εντυπωσιακή. Ίσως ακόμα καλύτερη και από την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική εικόνα που έχει σταθερά φέτος ο Ιρανός μπακ. Είναι δεδομένο και το έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal, πως η εισήγηση του Αλμέιδα και η σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να δώσουν στον Χατζισαφί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι. 

Εάν υπήρχε κάποια μικρή αμφιβολία ή δεύτερη σκέψη για το μέλλον του παίκτη, που το πιθανότερο είναι πως δεν υπήρχε, σβήστηκε εντελώς μετά και την εμφάνιση που έκανε ο Χατζισαφί στο Καραϊσκάκη. Και πλέον φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου, να καθίσει η ΑΕΚ με τον Ιρανό μπακ στο τραπέζι, για την ανανέωση του συμβολαίου του.