Ο Χατζισαφί πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ
i

Εχσάν Χατζισαφί/©intime

Ο Χατζισαφί πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 08:05 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 14.04.2023

Με το... σπαθί του έχει καταφέρει ο Χατζισαφί να "κερδίσει" τον Αλμέιδα και είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει και πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ

Πριν από τον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο Εχσάν Χατζισαφί αισθανόταν λίγο βαριά τα πόδια του καθώς ήδη είχε παίξει ένα 90άλεπτο γεμάτο και ένταση την περασμένη Κυριακή στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη. Ενώ ήδη έχει μπει στα Play Offs παίζοντας σχεδόν ασταμάτητα από τα τέλη του Δεκέμβρη. Εξ ου και ο Ματίας Αλμέιδα είχε αποφασίσει να αφήσει τον Χατζισαφί στον πάγκο και να ξεκινήσει με τον Μοχαμάντι στο Φάληρο. 

Ο τραυματισμός νωρίς όμως, άλλαξε το πλάνο. Και έφερε ξανά τον Χατζισαφί στο γήπεδο. Με τον Ιρανό τελικά, να προσθέτει μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, στις πολλές φετινές του. Όχι μόνο βοήθησε την ΑΕΚ να κάνει την δουλειά που ήθελε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά και ο ίδιος έκανε ακόμα ένα βήμα, στο να κερδίσει ένα καινούργιο συμβόλαιο. Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr, ο Χατζισαφί με τις εμφανίσεις του από τα τέλη του Δεκέμβρη και μετά, έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που η ΑΕΚ προσεγγίζει την περίπτωση του. 

Ο Ιρανός έχει κερδίσει και με τις εμφανίσεις του και με τον επαγγελματισμό του και με τον χαρακτήρα του, τους πάντες μέσα στην ομάδα. Και πρώτο απ' όλους τον Ματίας Αλμέιδα. Με δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο κομμάτι της δικαιοσύνης, όταν θα φτάσει η κουβέντα για το μέλλον του Χατζισαφί, το πιθανότερο είναι πως εισηγηθεί να ανανεωθεί το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. Παρόλο που ο Ιρανός περπατάει στα 33 του χρόνια. 

Μοναδική επιφύλαξη που ίσως να υπάρχει στην ΑΕΚ, είναι το γεγονός πως ο Χατζισαφί πιάνει θέση ξένου. Συν το γεγονός πως στην θέση του αριστερού μπακ, υπάρχουν στο ρόστερ δυο Ιρανοί. Κάτι που εκ των πραγμάτων, δημιουργεί δυσκολίες. Ωστόσο με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, το πιο πιθανό είναι να μετρήσουν άλλα πράγματα περισσότερο, όσον αφορά το μέλλον του Χατζισαφί στην ΑΕΚ.