Η απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ στην Κρήτη

ΟΦΗ - ΑΕΚ

i

©intime

Η απόλυτη ισορροπία στα παιχνίδια μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ στην Κρήτη

Κωνσταντίνος Ζήκος • 10:45 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε(2/10, 20:00) από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, γεγονός που δεν φανερώνει μόνο η φετινή τους παρουσία, αλλά και τα αποτελέσματα τους συνολικά και διαχρονικά στο «Γεντί Κουλέ».

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κλείνει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League, αφού ΟΦΗ και ΑΕΚ αναμετρώνται στο «Γεντί Κουλέ» σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Ιστορικά, τα παιχνίδια μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ στη Κρήτη για το πρωτάθλημα, βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία. Έχουν παίξει 44 παιχνίδια πρωταθλήματος συνολικά σε κρητικό έδαφος, με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής: 16 νίκες ΟΦΗ, 12 ισοπαλίες, 16 νίκες ΑΕΚ. Μάλιστα, τα γκολ συνολικά είναι επίσης σε ισορροπία, αφού βρίσκονται στο 52-53. Στατιστικό που φανερώνει τη δυσκολία του έργου που θα έχει η ΑΕΚ, αφού πρόκειται και για την ομάδα που συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από αυτό. 

Ο ΟΦΗ μετά το παιχνίδι θα συμβιβαστεί με τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες και θα επανέλθει στη δράση μετά το πέρας τριών εβδομάδων. Η ΑΕΚ από την άλλη, συνεχίζει το βαρύ πρόγραμμα της, με ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη(5/10) απέναντι στον Άγιαξ και την Κυριακή(8/10), όταν και υποδέχεται ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναιτωλικό.

Ο Αλμέιδα θέλει μόνο νίκη με τον ΟΦΗ, αλλά στις επιλογές του θα... σκεφτεί και τον Άγιαξ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:03 - 02.10.2023

Ο Αλμέιδα θέλει μόνο νίκη με τον ΟΦΗ, αλλά στις επιλογές του θα... σκεφτεί και τον Άγιαξ

Για τον Αλμέιδα και τους παίκτες της ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη προσήλωση στο αποψινό ματς με τον ΟΦΗ, όμως κάποιες από τις αποφάσεις για την ενδεκάδα, θα έχουν και... ορίζοντα το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άγιαξ

Τα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ των δύο ανεξαρτήτως έδρας, έχουν βρει την Ένωση νικήτρια επτά φορές, τον ΟΦΗ δύο, ενώ ένα παιχνίδι μόλις έληξε ισόπαλο. Η ΑΕΚ επίσης, έχει μείνει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στη Κρήτη, καθώς έχει δύο νίκες με 2-0, μια ισοπαλία με το τελικό 3-3 και την περυσινή νίκη με το ευρύ 3-0.