«Τσίμπησε» βαθμό στο Ηράκλειο και πήρε ανάσα ο Αστέρας

Μεγιάδο - Μπαράλες

«Τσίμπησε» βαθμό στο Ηράκλειο και πήρε ανάσα ο Αστέρας

Θάνος Λυμπερόπουλος • 21:12 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Σε ένα μοιρασμένο από φάσεις παιχνίδι ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν ισόπαλοι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των playouts.

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο «Χ» (1-1), για το ματς της 5ης αγωνιστικής των playout της Stoiximan Super League, σε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι με φάσεις και για τις δύο ομάδες. Οι «κρητικοί» αν και προηγήθηκαν στο σκορ, είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 25' έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μπάκιτς, ο οποίος πέρασε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Μοσκέρα να την εκμεταλλεύεται και να στέλνει στη μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή. Ωστόσο οι Αρκάδες είχαν απάντηση και μετά από μια φάση διαρκείας, ο Μπαρτόλο σημείωσε το δεύτερο φετινό του γκολ στο 40' φέρνοντας στα ίσα το ματς λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι Κρητικοί πέντε λεπτά μετά το γκολ του Μπάκιτς, είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, όμως το πλασέ του Μεγιάδο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ΟΦΗ πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των playout, πίσω απ' τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την «κορυφή» με 34 βαθμούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης απ' την άλλη, πήρε μια πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα και σκαρφάλωσε δύο θέσεις, τέσσερις πλέον πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού με τρία ματς να απομένουν ακόμα για το φινάλε της σεζόν. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Λαμία σε ένα παιχνίδι που πολύ πιθανό να παίξει κομβικό ρόλο και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί απ' τον Ατρόμητο στο ντέρμπι για την έβδομη θέση.