ΟΦΗ-Ατρόμητος: Θέλουν να μπουν με το δεξί στο δεύτερο γύρο
i

Ατρόμητος-ΟΦΗ/©Intime

ΟΦΗ-Ατρόμητος: Θέλουν να μπουν με το δεξί στο δεύτερο γύρο

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:58 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Λεβαδειακό (2-1) με ανατροπή στο σκορ πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ήταν η δεύτερη νίκη του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και η πρώτη στο Ηράκλειο. Η ομάδα από την Κρήτη θέλει να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη. Έδωσε τρία φιλικά πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ (3/12), ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ΑΕΚ και συνέτριψε τον Ιωνικό στο τελευταίο με σκορ 7-0. 

Ο Μπαλογιάννης είναι τιμωρημένος. Ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Καμάου, τον Τζου, τον Γιαννούλη, τον Μπουζούκη, τον Τσιλιανίδη, τον Θεοδοσουλάκη και τον Γρίβα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-2-3-1): Μανδάς – Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον – Μεγιάδο, Περέα – Ντίκο, Νέιρα, Μπιφουμά (Τοράλ) – Ντουρμισάι (Γκερέρο). 

Χωρίς τον Μουνίθ στο Ηράκλειο

Ο Ατρόμητος νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον ΟΦΗ (3-1). Το δεύτερο γκολ σε εκείνο το ματς πέτυχε ο Μουνίθ, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα (4-1) από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έδωσαν δύο φιλικά. Στο πρώτο ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης και στο δεύτερο επικράτησε με σκορ 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου επιστρέφει ο τιμωρημένος Έρλινγκμαρκ. Ο Μουνίθ πουλήθηκε σε ομάδα της Ασίας. Εκτός δράσης παραμένουν οι Κιβρακίδης, Σουάρεθ.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Κούεν, Γκονθάλεθ, Ερλινγκμαρκ – Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ. 

Ο αγώνας αρχίζει στις 17:00 (Cosmote Sport 2 HD) και θα τον διαιτητεύσει ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας).