Ο Μπούσης συναντήθηκε με τους Καραγκούνη και Κλόπα στο Σικάγο - Το δώρο που τους έκανε
i

© Instagram / mbousis

Ο Μπούσης συναντήθηκε με τους Καραγκούνη και Κλόπα στο Σικάγο - Το δώρο που τους έκανε

Sportal newsroom 18:05 - 07.10.2023

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, συνάντησε τους Γιώργο Καραγκούνη και Φρανκ Κλόπα στο Σικάγο και τους δώρισε φανέλες της κρητικής ομάδας.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του διοιηκτικού ηγέτη του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, είναι πολλές και συχνά πυκνά τον αναγκάζουν να ταξιδεύει στο εξωτερικό. Όμως η αγάπη του για την ομάδα του είναι τέτοια, που φροντίζει να τη δείχνει ακόμα κι όταν βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, αποτελεί η παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στο Σικάγο, όπου είχε μία άκρως ποδοσφαιρική συνάντηση με δύο παλαίμαχους παίκτες. Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη και τον παλαίμαχο διεθνή άσο με την ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπα, ο οποίος είναι και προπονητής της Σικάγο Φάιερ, που αγωνίζεται ο Κούτσιας.

Οι Γιώργος Καραγκούνης και Φρανκ Κλόπα επισκέφτηκαν τον Μιχάλη Μπούση και τον γιο του, Δημήτρη, οι οποίοι έκαναν δώρο στους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από μία εμφάνιση του ΟΦΗ. Μάλιστα, οι τέσσερις του πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, με τις φανέλες της κρητικής ομάδας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του Μιχάλη Μπούση με τον γιο του και τους Γιώργο Καραγκούνη και Φρανκ Κλόπα: