Επέστρεψε ο Χιμένεθ, εκτός ο Γκαγιέγος για το ματς με τον Αστέρα

Χιμένεθ

i

/©Intime

Επέστρεψε ο Χιμένεθ, εκτός ο Γκαγιέγος για το ματς με τον Αστέρα

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:44 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 26.04.2024

Ο Χεσούς Χιμένεθ επέστρεψε στην αποστολή του ΟΦΗ μετά από έναν μήνα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (27/4, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Νοκ - άουτ ο Φελίπε Γκαγιέγος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (27/4, 20:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωση την αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες. Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς τέθηκε έπειτα από έναν μήνα ο Χεσούς Χιμένεθ, ενώ εκτός έμεινε ο Φελίπε Γκαγιέγος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Αναλυτικά η αποστολή των Κρητικών: Χριστογεώργος, Baumann, Lucao, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Abanda, Neira, Toral, Riera, Mellado, Αποστολάκης, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκης.

Δέλλας: «Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η δίκη μας ομάδα, κανείς άλλος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:43 - 24.04.2024

Δέλλας: «Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η δίκη μας ομάδα, κανείς άλλος»

Ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στους Κρητικούς, στο ματς με τον Βόλο, αλλά και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τους Jesus Jimenez & Κώστα Γιαννούλη να επιστρέφουν στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (27/4, 20:00) αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Baumann, Lucao, Βούρο, Γιαννούλη, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Abanda, Neira, Toral, Riera, Mellado, Αποστολάκη, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Felipe Gallegos και Ανδρέας Αδαμάκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία, ο τιμωρημένος, Νίκος Μαρινάκης και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Matheus Bressan, Manuel Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης».