Κοντά στην παραμονή τους στον ΟΦΗ Μεγιάδο και Τοράλ

Κοντά στην παραμονή τους στον ΟΦΗ Μεγιάδο και Τοράλ

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:41 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 30.05.2024

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο και ο Γιον Τοράλ, εκτός απροόπτου, θ’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον ΟΦΗ.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχουν στον ΟΦΗ οι υποθέσεις του Μιγκέλ Μεγιάδο και του Γιον Τοράλ.

Ο 31χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος είναι απόλυτα χαρούμενος στους Ηρακλειώτες, έχει προσαρμοστεί στην πόλη και στη χώρα και η διάθεσή του είναι να παραμείνει.

Ο Μεγιάδο ήρθε στην Κρήτη πριν από έξι χρόνια, αμέσως έγινε σημαντικό στέλεχος της ομάδας κι έως τώρα μετράει 162 αγώνες, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ γι’ ακόμα δύο χρόνια. Θα υπογράψει έως το 2026 και μάλιστα αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα γίνει ο ξένος ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, αφήνοντας πίσω και τον συμπατριώτη του Χουάν Νέιρα.

Η παραμονή του Μεγιάδο είναι κι επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος βασίζεται στην εμπειρία και το πάθος που έχει στα παιχνίδια ο Αργεντινός χαφ.

Σε καλό δρόμο, όμως, βρίσκεται και η ανανέωση του συμβολαίου του Γιον Τοράλ.

Ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός επίσης είναι ικανοποιημένος στον ΟΦΗ. Ο Τοράλ επίσης έχει την εκτίμηση του Δέλλα, που εισηγήθηκε την παραμονή του κι εκτιμά ότι αν δεν έχει τραυματισμούς, τότε θα είναι πρωταγωνιστής τη νέα σεζόν.

Οι επαφές ΟΦΗ και Τοράλ συνεχίζονται και σύντομα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία στα χρήματα και τη χρονική διάρκεια. Η οριστική απάντηση του Ισπανού υπολογίζεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα. Θα συζητήσει με την οικογένειά του κι αν δεν προκύψει πρόβλημα θα υπογράψει πιθανότητα για δύο χρόνια, όπως και ο Μεγιάδο.

Ο Τοράλ, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Άρσεναλ κι έχει παίξει ακόμα σε Χαλ, Μπέρμιγχαμ, Ρέιντζερς, Μπρέντφορντ, Γρανάδα, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον ΟΦΗ, κατέγραψε 78 συμμετοχές με 15 γκολ και 7 ασίστ.