Μεγάλο «διπλό» παραμονής της Κηφισιάς στην Κρήτη

Οζέγκοβιτς

i

Οζέγκοβιτς/©Intime

Μεγάλο «διπλό» παραμονής της Κηφισιάς στην Κρήτη

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:59 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 04.02.2024

Η Κηφισιά χάρη στα δύο γκολ του Ογκνιέν Οζέγκοβιτς επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στο Γεντί Κουλέ και πήρε μία βαθμολογική ανάσα. Σκόρερ για τους Κρητικούς ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος βρήκε δίχτυα με την πλάτη.

Νικηφόρο ήταν το ντεμούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της Κηφισιάς. Η ομάδα των Βορειών Προαστίων επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με το προβάδισμα υπέρ της Κηφισιάς πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η Κηφισιά, η οποία έκανε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας ματς τη φετινή σεζόν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Σέρβος φορ της ομάδας των Βορείων Προστίων, ο οποίος με προβολή σε κενή εστία μετά την εξαιρετική ασίστ του Μενέντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 64'.  Αυτό ήταν και το ένατο γκολ του 30χρονο επιθετικού της Κηφισιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο ΟΦΗ μείωσε με τον Γιάννη Αποστολάκη στο 71΄, ο οποίος μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νέιρα βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με την πλάτη νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 1-2 παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα. 

Η Κηφισιά, η οποία πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της το 2024 και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην πρώτη κατηγορία στην ιστορία της, πήρε μεγάλη ανάσα, καθώς έφτασε τους 15 πόντους και έπιασε τον Παναιτωλικό, ενώ είναι στο -1 από τον Βόλο. Ο ΟΦΗ, που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα πλέον είναι στο -5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το live του Sportal 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Μπρεσάν (37' Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53' Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53' Φελίπε), Τοράλ (46' Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα 
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90+1' Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (90+2' Καναντίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77' Μποτία), Μπιφούμα (61' Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77' Τετέι)