Με τις γνωστές απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τραϊανός Δέλλας

i

©Intime

Με τις γνωστές απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Με τις γνωστές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στις Σέρρες για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Superleague. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη μπορεί να ξεφύγει οριστικά από τους... μπελάδες. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός έχει έναν βαθμό περισσότερα από τον ΟΦΗ και βρίσκεται στην 8η θέση.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έχοντας τις γνωστές απουσίες. Αυτές των Νέιρα, Μπρεσάν και Χιμένεθ.

Μπέος: «Ο Μάνταλος ασελγεί εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:33 - 11.04.2024

Μπέος: «Ο Μάνταλος ασελγεί εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε «πυρά» κατά του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, ενώ ευχήθηκε στον Παναιτωλικό «ο Θεός να βάλει το χέρι του» μετά τον ορισμό Διαμαντόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη.