Έφτασε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Χιμένεθ

Έφτασε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Χιμένεθ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:41 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 05.02.2024

Ο Χεσούς Χιμένεθ βρίσκεται πλέον στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ο Χεσούς Χιμένεθ «πάτησε» στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός έφτασε με μικρή καθυστέρηση στην Κρήτη κι όχι το απόγευμα της Κυριακής όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από το Ντάλας. 

Ο Χιμένεθ βρίσκεται λοιπόν πλέον στο Ηράκλειο και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ.

Ο Χιμένεθ αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ντάλας στο MLS, απ' όπου και έμεινε ελεύθερος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για 1.5 χρόνο.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }