Οι Αμερικανοί βάζουν ξανά την ΑΕΚ στο παιχνίδι για Κικάνοβιτς

Οι Αμερικανοί βάζουν ξανά την ΑΕΚ στο παιχνίδι για Κικάνοβιτς

Κώστας Τσίλης 00:05 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 19.12.2022

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, η ΑΕΚ κοιτάζει και πάλι ζεστά την περίπτωση του Κικάνοβιτς

Για την ΑΕΚ οι μεταγραφικές προτεραιότητες για τον Γενάρη είναι συγκεκριμένες. Πρώτα είναι ο στόπερ και μετά ενδεχομένως και ο αριστερός μπακ. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως στην ΑΕΚ δεν έχουν τα ραντάρ τους ανοιχτά για οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία που τυχόν παρουσιαστεί. Και είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως αν προκύψει μια καλή ευκαιρία, ανεξαρτήτως θέσης, τότε μπορεί και να γίνει κίνηση. 

Η περιγραφή αυτής της "εκτός προγραμματισμού" κίνησης, ταιριάζει αρκετά με δημοσίευμα που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ έχει μπει ξανά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μπένζαμιν Κικάνοβιτς. Πρόκειται για έναν 22χρονο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται στο Σαν Χοσέ και μπορεί να παίξει σ' όλες τις θέσεις της επίθεσης. 

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Ματίας Αλμέιδα τον ξέρει πολύ καλά. Επί της ουσίας ο Κικάνοβιτς αναδείχθηκε επί των ημερών του Αργεντινού τεχνικού. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, "η ΑΕΚ επέστρεψε τώρα στην υπόθεση του Κικάνοβιτς, καθώς το καλοκαίρι είχε απορριφθεί πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων". 

Το συμβόλαιο του γεννημένου στην Αμερική αλλά με βοσνιακές ρίζες μεσοεπιθετικού, λήγει στο τέλος του Δεκέμβρη. Όμως υπάρχει μια οψιόν για ακόμα δυο χρόνια. Οψιόν πάντως, που δεν διευκρινίζεται στο δημοσίευμα αν έχει ενεργοποιηθεί, παρότι τονίζεται πως η Σαν Χοσέ δεν θα βιαστεί για να δώσει την απάντηση της.

Από την ΑΕΚ πάντως, παρότι δήλωναν άγνοια για το δημοσίευμα, δεν διέψευδαν αλλά ούτε φυσικά και επιβεβαίωναν όλα όσα αναφέρει το δημοσίευμα από το MLSoccer. Πάντως είναι μια περίπτωση που δεδομένα απασχόλησε το καλοκαίρι. Όπως επίσης είναι μια περίπτωση, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευκαιρία, καθότι ο Κικάνοβιτς έχει κάνει πολύ καλά νούμερα σε γκολ και ασίστ. Σε 32 ματς έκανε 6 γκολ και 5 ασίστ.