Οι Los Morancos έγιναν Πικέ και Μαρτί για να τρολάρουν την Σακίρα (vid)
i

Los Morancos/©instagram

Οι Los Morancos έγιναν Πικέ και Μαρτί για να τρολάρουν την Σακίρα (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:28 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι κωμικοί από την Ανδαλουσία πρωταγωνιστούν σε βίντεο παρωδία, που έχει χιλιάδες views στο YouTube.

Πριν από 16 ώρες τα αδέλφια Καθαβάλ, ο Θέσαρ και ο Χόρχε, ανέβασαν στο YouTube το νέο τους χιουμοριστικό βίντεο. Ήδη έχει κάνει 344.000 views και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Από το 1984 έγιναν οι Los Morancos, προσφέροντας άφθονο γέλιο με τις παραστάσεις τους στους λάτρεις της κωμωδίας εντός της Ισπανίας. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το νέο τραγούδι της Σακίρα για τον Πικέ, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 133 εκατομμύρια views. Οι Καθαβάλ έπιασαν αμέσως ότι η υπόθεση πουλάει τρελά και δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή.  

Σε αντίθεση με τη Σακίρα, οι Los Morancos έδωσαν τίτλο στο δικό τους τραγούδι. Το ονόμασαν «Δεν είναι αυτή η στάση», παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Για την παρωδία, οι αδερφοί Καθαβάλ έχουν αντικαταστήσει τη Σακίρα με την Κλάρα Κία Μαρτί και τον Bizarrap με τον Πικέ. Με αυτή τη μίμηση δίνουν την υποτιθέμενη απάντηση του ζευγαριού στις επιθέσεις της Κολομβιανής τραγουδίστριας. 

Ο Χόρχε Καθαβάλ, που υποδύεται την Μαρτί τραγουδάει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ξέρεις ότι ο Πικέ με τσίμπησε και του άρεσε αυτό που τσίμπησε; Τι θέλεις να κάνω; Σαφώς έχεις τσιμπηθεί και εσύ μαζί μου Σακί(ρα). Τα... τσάκωσες». Ο Θέσαρ προσθέτει ως Bizarrap: «Μην ανησυχείς, μην περιπλέκεσαι, άσε την να σε επικρίνει. Το λέω για να μην με πιτσιλάει με σκ@..» Είναι η δεύτερη φορά που οι Los Morancos διακωμωδούν video clip της Σακίρα. Το είχαν κάνει το 2016 στο τραγούδι «La bicicleta». Ενδιάμεσα ασχολήθηκαν με τον Μαλούμα και την Τζένιφερ Λόπεζ.