Οι οπαδοί της Ατλέτικο κρέμασαν ομοίωμα του Βινίσιους από γέφυρα! (vid)
i

Το κέρινο ομοίωμα του Βινίσιους/PrtScr

Οι οπαδοί της Ατλέτικο κρέμασαν ομοίωμα του Βινίσιους από γέφυρα! (vid)

Κώστας Τόπας 13:35 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 26.01.2023

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ και το Κύπελλο Ισπανίας, οπαδοί της Ατλέτικο κρέμασαν από γέφυρα ομοίωμα του Βινίσιους.

Το ντέρμπι είναι πάντα το πιο ξεχωριστό παιχνίδι για τους οπαδούς της Ατλέτικο και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο. Ο αγώνας κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες στους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο, ορισμένοι οπαδοί της Ατλέτικο προχώρησαν σε μία απαράδεκτη ενέργεια με στόχο τον Βινίσιους. Συγκεκριμένα, ανήρτησαν ένα πανό κατά της Ρεάλ σε μια γέφυρα κοντά στο προπονητικό κέντρο των «μερένχες» και κρέμασαν  και μία κούκλα με φανέλα του Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί ρατσιστικές επιθέσεις.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας ήταν ήδη στο στόχαστρο των οπαδών της Ατλέτικο, στον αγώνα πρωταθλήματος που διεξήχθη στο «Μετροπολίτανο». Ο αρχηγός των «ροχιμπλάνκος», Κόκε είχε δηλώσει για τον Βινίσιους. «Αν πετύχει γκολ και χορέψει, σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα». Από εκεί και ύστερα δημιουργήθηκε μια σπείρα που οδήγησε σε μια ομάδα ultras που φώναζαν ρατσιστικές φωνές κατά του Βινίσιους στο γήπεδο.