Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Μέσι στην φιέστα του πρωταθλήματος (vid)
i

© Screenshot

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Μέσι στην φιέστα του πρωταθλήματος (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:25 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια κι οι φίλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Βαρκελώνης, φωνάζοντας και το όνομα του Λιονέλ Μέσι μέσα στα συνθήματα.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 την μισητή αντίπαλό της Εσπανιόλ κι επέστρεψε στο «θρόνο» του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια. Η ομάδα του Τσάβι πανηγύρισε το 27ο πρωτάθλημά της κι οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» βγήκαν έξω στους δρόμους μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα μετά την επανεκλογή του Τζουάν Λαπόρτα ως πρόεδρος της ομάδας και το πρώτο χωρίς τον Μέσι στο ρόστερ. Χιλιάδες φίλοι της Μπάρτσα βγήκαν στους δρόμους για ξέφρενους πανηγυρισμούς μετά από αυτή την επίδειξη δύναμης κόντρα στη μισητή αντίπαλο και γέμισαν κάθε σημείο της Βαρκελώνης. 

Εκτός απ' τα συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Τσάβι για αυτή την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησαν, ανάμεσα στα συνθήματα ακουγόταν και το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είχε την τιμητική του, με τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» να ζητάνε μανιωδώς την επιστροφή του. 

Οπαδοί της Εσπανιόλ μπούκαραν στο γήπεδο - Έφυγαν τρέχοντας οι παίκτες της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

00:23 - 15.05.2023

Οπαδοί της Εσπανιόλ μπούκαραν στο γήπεδο - Έφυγαν τρέχοντας οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν οι οπαδοί της Εσπανιόλ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και τους χάλασαν το «πάρτι».

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μάλιστα, ο Λαπόρτα, δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα αυτός κι η διοίκηση για να επιστρέψει ο Λίο στο «Camp Nou». Ο Μέσι δεν θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν κι οι φήμες για επιστροφή στην ομάδα που τον λάτρεψε φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Αργεντίνου με την Αλ Χιλάλ όμως ο πρόεδρος της ομάδας βγήκε να το αρνηθεί κατηγορηματικά. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών παρά το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή να ενταχθεί στο ρόστερ της.