Οι Σκωτσέζοι βάζουν την Λιλ και την Ντόρτμουντ, στους ανταγωνιστές της Σέλτικ για Γκαρσία
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Οι Σκωτσέζοι βάζουν την Λιλ και την Ντόρτμουντ, στους ανταγωνιστές της Σέλτικ για Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 18:52 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 16.05.2023

Επιμένουν οι Σκωτσέζοι για το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Γκαρσία, ωστόσο βάζουν ανάμεσα στους ανταγωνιστές και την Λιλ και τη Ντόρτμουντ.

Είναι δεδομένο πως το όνομα του Λιβάι Γκαρσία έχει μπει σ' ένα σωρό από μπλοκάκια σκάουτερς ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών, έκαναν... παρέλαση σ' όλα τα γήπεδα που έπαιζε η ΑΕΚ κατά την διάρκεια των playoffs, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πρώτο σκόρερ της. 

Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους της Daily Record, η Σέλτικ αναμένεται να μπει δυνατά στο παιχνίδι για τον Γκαρσία, καθώς ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι θαυμαστής του.

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανταγωνιστές των πρωταθλητών Σκωτίας για τα μάτια του Λιβάι, πιθανόν να είναι τόσο η Λιλ, όσο και η Ντόρτμουντ. Καθότι αμφότερες έχουν τσεκάρει τον Γκαρσία

Πάντως ο ίδιος ο Γκαρσία δηλώνει έκπληκτος για το ενδιαφέρον τόσων ομάδων, κάτι που επισημαίνεται και στο ρεπορτάζ των Σκωτσέζων. Όσο για την ΑΕΚ, προς το παρών επισήμως δεν έχει απολύτως τίποτα στα χέρια της για τον Γκαρσία. 

Όμως είναι πολύ ξεκάθαρο πως δύσκολα θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση που δεν θα είναι πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.