Όλα ανοιχτά και για το μέλλον του Χατζισαφί στην ΑΕΚ

Χατζισαφί

i

Εχσάν Χατζισαφί/©intime

Όλα ανοιχτά και για το μέλλον του Χατζισαφί στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:54 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:15 - 29.05.2024

Μια από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Ένωση είναι και το συμβόλαιο του Ιρανού μπακ το οποίο λήγει, αλλά το τοπίο ακόμα είναι θολό

Για λόγους ευνόητους, οι εξελίξεις με τις υποθέσεις τόσο του Σέρχιο Αραούχο όσο και του Νορντίν Άμραμπατ, μοιάζουν ως πιο... "καυτές" αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ. Ειδικά για την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού που το τοπίο μοιάζει εξαιρετικά θολό. Όμως αυτές οι δυο, δεν είναι και οι μοναδικές εκκρεμότητες ως προς τα συμβόλαια που λήγουν σε μερικές μέρες. Υπάρχουν και άλλες. Όπως για παράδειγμα του Εχσάν Χατζισαφί.

Ο Ιρανός μπακ είναι επίσης από τους ποδοσφαιριστές που μένει ελεύθερος στα τέλη του Ιούνη και η ΑΕΚ πρέπει να πάρει απόφαση για το πως θα το διαχειριστεί. Κάτι για το οποίο αυτή την στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι οριστικό. Το ακριβώς αντίθετο. Φαίνεται πως τα πάντα είναι ανοιχτά, ως προς το μέλλον του Χατζισαφί στην ΑΕΚ.

Πριν από αρκετούς μήνες, ο Ματίας Αλμέιδα είχε εκφράσει δημοσίως την σκέψη, να κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ τον Χατζισαφί, ως μια εναλλακτική λύση όχι για το άκρο αλλά για το κέντρο της άμυνας. Από τότε βεβαίως, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Και έχουν γίνει πολλά. Ενώ έτσι κι αλλιώς επρόκειτο για μια σκέψη, όχι για μια απόφαση.

Ο Αλμέιδα και στην περίπτωση του Χατζισαφί έχει βάλει στο ζύγι τα πάντα. Για περισσότερους από έναν λόγους, δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ξέρει καλά ο Αλμέιδα πόσο χρήσιμος, πόσο συνεπής επαγγελματίας και πόσο έμπειρος είναι ο Χατζισαφί. Από την άλλη μεριά, αν η μοναδική του σκέψη ως προς την επόμενη σεζόν, θα μπορούσε να αφορά μόνο το κέντρο της άμυνας, τότε δεν είναι σίγουρο πως θα είχε νόημα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή την στιγμή δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ως προς το μέλλον του Χατζισαφί. Πιθανότατα η τελική απόφαση να παρθεί σ' αυτή την επιστροφή του Αλμέιδα στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Πάντως οι πιθανότητες για να συνεχίσει στην ΑΕΚ ή να φύγει ο Χατζισαφί, μοιάζουν μοιρασμένες.