Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τάισον, ο Καουλί πλησιάζει Παναθηναϊκό, «σφήνα» της Μπορντό για Γιακουμάκη: Όλες οι εξελίξεις στις μεταγραφές
i

©Sportal.gr

LIVE TRANSFER CENTER Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τάισον, ο Καουλί πλησιάζει Παναθηναϊκό, «σφήνα» της Μπορντό για Γιακουμάκη: Όλες οι εξελίξεις στις μεταγραφές

Sportal newsroom 13:30 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 12.01.2023

Το SPORTAL σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις στις μεταγραφές των ομάδων της Super League, αλλά και των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

19:31' Ανακοινώθηκε από τη Λαμία ο Στάνκο

Η Λαμία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κέιλεμπ Στάνκο, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

17:00' «Πρόταση της Μινεσότα για τον Ουί Τζο»

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει στο twitter ότι η Μινεσότα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ουί Τζο Χουάνγκ που αγωνίζεται ως δανειακός στον Ολυμπιακό

15:49' «Πάτησε» Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τάισον!

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

14:36' Έντονο ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Μέμφις Ντεπάι. Θετικός και ο Ολλανδός για αυτή τη μεταγραφή

13:28' «Σφήνα» της Μπορντό για τον Γιακουμάκη, δίνει μέχρι 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει

Η Μπορντό φαίνεται πως μπαίνει σφήνα στην υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη, μιας και είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

13:24' Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κλάινσχαϊσλερ

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη... βούλα ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

13:07' Συμφωνία μεταξύ Γιακουμάκη και Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Γιακουμάκη και το μόνο που έχει απομείνει είναι η απάντηση της Σέλτικ.

12:31' Ανοίγει ο δρόμος του Παναθηναϊκού για Καουλί

Μία εξέλιξη που ίσως σηματοδοτήσει την υιοθέτηση μίας πιο διαλλακτικής στάσης από τη Λουντογκόρετς στην υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα, καταγράφεται στα βουλγαρικά ΜΜΕ. Και η οποία ίσως δεν είναι άσχετη με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.

12:11' Πρόταση της Γουλβς στην Παρί για Σαράμπια

Για την απόκτηση του Πάμπλο Σαράμπια από την Παρί Σεν Ζερμέν κινείται η Γουλβς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

11:52' Θέλει Κουαλιάτα ο Βόλος

Ενδιαφέρον για τον Νίκολας Κουαλιάτα εξέφρασε ο ΝΠΣ Βόλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να επιθυμεί τον δανεισμό του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

10:48' Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της τον Βέγκχορστ ως το τέλος της σεζόν

Σε μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τα βρήκε σε όλα με την Μπέρνλι για τον δανεισμό του Βάουτ Βέγκχορστ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

08:34' Ο μάνατζερ του Σουάσο στο SPORTAL: «Θέλει Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα»

Ο μάνατζερ του Χιλιανού διεθνούς μπακ, Γκαμπριέλ Σουάσο μίλησε στο SPORTAL για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού