Όλη η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποχαιρετούν αύριο τον τεράστιο Μίμη
i

Μίμης Παπαϊωάννου/©intime

Όλη η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποχαιρετούν αύριο τον τεράστιο Μίμη

Κώστας Τσίλης 05:00 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:21 - 16.03.2023

Σε λαϊκό προσκύνημα αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου και το νωρίς το μεσημέρι το τελευταίο "αντίο" από ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου

Είναι γεγονός πως ο Μίμης Παπαϊωάννου πάλευε εδώ και αρκετό καιρό με τα προβλήματα υγείας. Και το ήξερε ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ. Ωστόσο ποτέ κανείς δεν είναι έτοιμος για μια απώλεια. Ειδικά αν είναι τόσο μεγάλη και αν αυτός που «φεύγει» ήταν τόσο μυθική ποδοσφαιρική προσωπικότητα, που άγγιξε τα όρια του άτρωτου, του αθάνατου. Τέτοια προσωπικότητα ήταν ο Παπαϊωάννου.

Όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι πως και η ΑΕΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι υποχρεωμένο να πει το τελευταίο «αντίο» στον τεράστιο Μίμη. Αυτό θα γίνει αύριο Παρασκευή. Και φυσικά θα είναι παρούσα όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Απέναντι ακριβώς από το γήπεδο της αγαπημένης του ΑΕΚ. Από εκεί που ήταν το δεύτερο σπίτι του.

Στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ και εν συνεχεία η ταφή θα γίνει στις 4.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Όλη την ευθύνη της διαδικασίας, όπως εξυπακούεται και τα έξοδα, από την πρώτη στιγμή τα ανέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΚ.