Στην Ολλανδία ζήλεψαν τη Super League κι έβγαλαν μεζούρες για να μετρήσουν τα δοκάρια (vid)

Στην Ολλανδία ζήλεψαν τη Super League κι έβγαλαν μεζούρες για να μετρήσουν τα δοκάρια (vid)

Κώστας Τόπας 14:26 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 12.02.2023

Λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ Σπάρτα Ρότερνταμ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς, οι διαιτητές πήραν τη μεζούρα στα χέρια τους και μέτρησαν τις διαστάσεις στις εστίες.

Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Ατρομήτου κι ΑΕΚ δεν πραγματοποιήθηκε, αφού στην καθιερωμένη μέτρηση που πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο διαπιστώθηκε πρόβλημα με τις διαστάσεις στις εστίες. Στη μια σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, και στις δύο σύμφωνα με αυτούς της ΑΕΚ. Τελικά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων, προκειμένου να παρθεί η απόφαση.

Η συνεδρίαση είχε αρκετή ένταση, ενώ βασικό μέλημα για τις αντίθετες με την Ένωση πλευρές ήταν ο τρόπος μέτρησης στα δοκάρια. Ο κύριος Κούγιας υποστήριξε πως η μεζούρα δεν είναι ενδεδειγμένος τρόπος μέτρησης, κάτι στο οποίο συμφώνησαν, μάλιστα, και οι υπόλοιποι δύο (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ). Η ΑΕΚ από την άλλη αφενός τόνισε πως η παρουσία «πράσινων» και «ερυθρόλευκων» δεν νομιμοποιείται, ενώ αφετέρου κατέληξε πως ο μοναδικός που κρίνει την καταλληλόλητα του γηπέδου είναι ο διαιτητής. Ετσι, από Δευτέρα αναμένεται να βγει η απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League.

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ φέρνει τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, μας είχαν στην εξορία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:17 - 12.02.2023

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ φέρνει τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, μας είχαν στην εξορία»

Κατά την βράβευσή του από την Ένωση Φίλων ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για το πόσο ευεργετική είναι η «OPAP Arena» τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σκηνικό έκανε μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα τον γύρο του κόσμου, αφού αρκετά ξένα μέσα και δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν εικόνες από το Περιστέρι. Πάντως, στην Ολλανδία φαίνεται πως... ζήλεψαν τη Super League, γι' αυτό και πήραν μεζούρες και μέτρησαν τις διαστάσεις στις εστίες λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ Σπάρτα Ρότερνταμ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μετά από απαίτηση των φιλοξενουμένων.