Ακόμη και με 5.500 οπαδούς του στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός!
i

©intime

Ακόμη και με 5.500 οπαδούς του στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 17:11 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 08.11.2023

Υπάρχουν πολλοί φίλοι του που έχουν πάρει μεμονωμένα εισιτήρια…

Ένας χαμός γίνεται με τον κόσμο του Ολυμπιακού και το ματς στο Λονδίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό το ταξίδι, η αλήθεια είναι πως το Λονδίνο είναι ένας ξεχωριστός προορισμός. Ακόμη και αν πολλοί έχουν ξαναέρθει, ποιος θα ξεχάσει εκείνη τη βραδιά στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ, με μία ιστορική πρόκριση!

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, επίσημα πήρε 3.500 εισιτήρια από την Γουέστ Χαμ γι’ αυτό το ματς. Το σίγουρο είναι πως και περισσότερα να είχε, θα τα είχε διαθέσει. Ήταν τόσο μεγάλη η ζήτηση και η επιθυμία των φίλων του Ολυμπιακού να δουν αυτό το ματς, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Europa League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πάντως, δεν θα είναι μόνο αυτοί οι 3.500 που θα καθίσουν σε συγκεκριμένες θύρες. Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αλλά το πέτυχαν μέσω του σάιτ και της διάθεσης εισιτηρίων από τον αγγλικό σύλλογο.

Η Γουέστ Χαμ δεν έβαλε περιορισμό σε ελληνικά διαβατήρια και ταυτότητες. Υπολογίζεται μάλιστα, πως κοντά στους 2.000 Έλληνες φίλοι του Ολυμπιακού, έχουν κλείσει θέση σε άλλες θύρες του γηπέδου, από αυτές που θα καθίσουν οργανωμένα οι Πειραιώτες. Φυσικά, θα πρέπει να σημειώσουμε πως θα χρειαστεί η ανάλογη προσοχή από αυτούς. Υπάρχει άλλωστε προειδοποίηση για τα μέτρα ασφαλείας και η αγγλική αστυνομία θα προβεί και σε πολλούς ελέγχους.

Υπολογίζεται έτσι, πως 5.500 τουλάχιστον φίλοι του Ολυμπιακού, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην εξέδρα, με την Γουέστ Χαμ να συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων και να περιμένει πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Όπως τονίζουν οι Άγγλοι άλλωστε, είναι ένα ματς πρωτιάς, αυτός είναι ο στόχος τους…