Προχωράει σε αλλαγές ο Καρβαλιάλ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Προχωράει σε αλλαγές ο Καρβαλιάλ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Διονύσης Βερβελές 00:03 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 09.01.2024

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έχει σκοπό να αλλάξει κάποια πρόσωπα ο Κάρλος Καρβαλιάλ…

Δεν έχει και αρκετό χρόνο μπροστά του ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να μείνει στο ματς με την ΑΕΚ και να κάνει αναλύσεις. Η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει την ομάδα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και ακολουθεί πλέον άλλο ένα ντέρμπι. 

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας. Ένα ματς το οποίο μπορεί να μην κρίνει την πρόκριση, αφού θα ακολουθήσει σε μία εβδομάδα το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, αλλά από την άλλη το σκορ του θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έμεινε ικανοποιημένος απόλυτα από την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ. Για αυτό και έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Θα το κάνει αυτό τόσο γιατί τα ματς πλέον είναι συνεχόμενα και τίθεται θέμα κούρασης, αλλά και γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους ποδοσφαιριστές.

Μέσα ο Γιόβετιτς, αλλά… 

Ένα πρόσωπο το οποίο όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, είναι ο Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός φορ μπορεί να μην είχε κάποια μεγάλη φάση στο παιχνίδι, αν και ήταν αυτός ο πρωταγωνιστής στο πέναλτι που δε δόθηκε στους «ερυθρόλευκους», είχε καλή παρουσία στο ματς. 

Έτρεξε αρκετά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά τους αμυντικούς της Ένωσης, ενώ και στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα κινητικός και μπορεί να μην τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε αλλά προσπάθησε πολλές φορές να ανοίξει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. 

Οπότε φαίνεται πως θα είναι βασικός και στη Λεωφόρο, μετά το πρώτο του ματς στην αρχική ενδεκάδα απέναντι στην ΑΕΚ. Στη διάθεσή του πάντως θα είναι ο Γιόβετιτς που δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις και έτσι, υπολογίζεται από τον Πορτογάλο κόουτς. 

Στο μυαλό του, είναι και η αλλαγή αριστερού μπακ, με τον Ορτέγκα να έχει ζητήματα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ σκέφτεται και στα χαφ μία ακόμη κίνηση. Περισσότερα πάντως, θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης.