Ολυμπιακός: Αλλάζει επίπεδο ο Ντόη
i

Ανδρέας Ντόη/©intime

Ολυμπιακός: Αλλάζει επίπεδο ο Ντόη

Διονύσης Βερβελές 21:18 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 19.12.2022

Ο Ντόη θα είναι ο ένας εκ των δύο βασικών στόπερ του Ολυμπιακού στα Γιάννινα. Αλλάζει… επίπεδο ο 20χρονος στόπερ κι αυτό αποτυπώνεται πλέον και μέσα από τους αριθμούς.

Ο Μίτσελ έχει κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα, αυτό του Ανδρέα Ντόη. Ο 19χρονος στόπερ είναι ο παίκτης που έβγαλε από την ομάδα Β’ ο Ισπανός προπονητής. Τον πίστεψε, του έδωσε την ευκαιρία, τον στήριξε στα δύσκολα όταν ήρθε εκείνο το αυτογκόλ στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ.

Και στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ένας από τους δύο στόπερ των Πειραιωτών. Έχει κερδίσει για τα καλά τον προπονητή του, έχει εντυπωσιάσει με τη σταθερότητά του.

Αλλάζει… επίπεδο κι αυτό αποτυπώνεται και με τους αριθμούς πλέον. Στο πρωτάθλημα, ο Ντόη στα Γιάννινα θα παίξει για έβδομη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θα πιάσει έτσι τον Μπα που έχει επίσης επτά ματς, ενώ περισσότερα (οχτώ) μετρά ο Παπασταθόπουλος. Τρία έχει παίξει ο Σισέ, δύο ο Ρέτσος.

Και τυπικά έτσι, Παπασταθόπουλος και Ντόη θα είναι με τις περισσότερες συμμετοχές ως το τέλος του 2022, αποτυπώνοντας έτσι και το πόσο ικανοποιημένος είναι ο Μίτσελ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αλλαγή στα ματς του πρωταθλήματος, τον έκανε μόνο στην Κρήτη, τότε που είχε πετύχει το αυτογκόλ. Από τότε και μετά, ο Ντόη έπαιξε βασικός και σε όλο το ματς κόντρα σε Παναιτωλικό, Λαμία, Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό και ΑΕΚ. Έχει άλλωστε και μία ασίστ, στο ματς με τη Λαμία.

Ο Ντόη θα μπει από θέση ισχύος και στο 2023. Ο Μίτσελ άλλωστε, έχει στο μυαλό του και το θέμα των στόπερ, καθώς αρκετά κεφάλαια είναι ανοιχτά. Πρόταση για τον Σισέ δεν έχει έρθει ακόμη, ο Μπα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Παπασταθόπουλος έρχεται από τραυματισμό κι έπαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στην Νότιγχαμ, πιθανότατα, όμως, θα τον δούμε στα Γιάννινα.