Ανοικτό το θέμα συνεργασίας με Φουστέρ

Φουστέρ - Καραπαπάς

i

©Intime

Ανοικτό το θέμα συνεργασίας με Φουστέρ

Ο Ισπανός παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτό σημαίνει πολλά για το μέλλον…

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ που παρακολούθησε από σουίτα και την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, δεν ήρθε, όμως, για μία απλή βόλτα. Έχει αρχίσει και σκέφτεται ξανά ελληνικά. Για τα καλά. Πριν λίγο διάστημα, ο Νταβίντ αποτέλεσε παρελθόν από τις ακαδημίες της Βαλένθια. Εκεί έκανε καλή δουλειά και με αυτή ως οδηγό, κοιτάζει το μέλλον του.

Ο Φουστέρ, όπως επισημάναμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας εδώ στο SPORTAL, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Ελλάδα, συναντήθηκε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική σχέση, απ’ όταν υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού.

Το περιεχόμενο της συζήτησής τους φυσικά, δεν έγινε γνωστό, αλλά είναι πιθανό να έχει να κάνει και με το μέλλον. Για τον Φουστέρ, έχουν όλοι καλή άποψη. Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό. Επίσης είναι ένα πρόσωπο που αγαπάει ο κόσμος της ομάδας και μια συνεργασία μαζί του, θα μπορούσε να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο Φουστέρ δεν χρειάζεται προσαρμογή. Παρακολουθεί τα πάντα στη χώρα μας, ακόμη και όταν ήταν στην Ισπανία, παρακολουθούσε τα ματς της ομάδας. Ενημερώθηκε και για την τραγωδία στα Τέμπη, έκανε και μία σχετική ανάρτηση, μεταφέροντας τα συλλυπητήριά του.

Κρατάμε την περίπτωσή του για το μέλλον. Προφανώς με φόντο το καλοκαίρι. Στην Ισπανία, δούλεψε με τις ακαδημίες και όταν αποτέλεσε παρελθόν από τη Βαλένθια, προανήγγειλε την επόμενη ημέρα. Δεν αποκλείεται αυτή έτσι, να τον ξαναβρεί στην Ελλάδα και να «τρέξει» για τους «ερυθρόλευκους» το κομμάτι των ακαδημιών. Έχει τις γνώσεις, ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει επενδύσει πολύ σε αυτές και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο μέλλον.